Άγγελος της Αλλαγής (Transmutation) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2201
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562902
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Αλλαγής θα σας βοηθήσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής σας, που νιώθετε ότι χρειάζεται να "δείτε το κόσμο" από μία διαφορετική προοπτική. Κάποιες φορές ενδέχεται να διαπιστώνετε πως επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά, είτε αυτά αναφέρονται σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το ίαμα του Αγγέλου της Αλλαγής θα είναι ο σύμμαχός σας, όλες εκείνες τις στιγμές που θα νιώθετε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε μία σημαντική αλλαγή απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Χάρης (Grace) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή