Άγγελος της Συγχώρεσης (Forgiveness) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2137
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100562773
Εταιρεία Crystal Herbs
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά Ανθοϊάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Συγχώρεσης, θα σας βοηθήσει να φέρετε στην επιφάνεια την ενέργεια της Αφροδίτης και θα γεμίσει τα Chakra της καρδιάς σας με μια αγάπη που καλύπτει και συγχωρεί τα πάντα. Το Ίαμα της Συγχώρεσης, θα σας βοηθήσει να καταφέρετε να συγχωρέσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους άλλους (για όσα έγιναν στο παρελθόν). Έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε και πάλι ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή