Άγγελος της Ελπίδας (Hope) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2192
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562810
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Ελπίδας, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε πάντα αναμμένο το πολύτιμο φώς της ελπίδας που βρίσκεται στην καρδιά σας. Κάθε φορά που θα νιώθετε ότι “δεν πάει άλλο”, θα αντλείτε την δύναμη από αυτό το φώς, ώστε να καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά. Το ίαμα του Άγγελου της Ελπίδας θα διώξει τα σύνεφα της "απελπισίας" και της "παραίτησης" και θα σας δώσει δύναμη για το μέλλον.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή