Άγγελος της Αγάπης (Love) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2194
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562834
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Αγάπης, θα σας βοηθήσει να βρείτε την αέναη και αιώνια αγάπη που βρίσκεται μέσα στην καρδιά σας. Θα σας επιτρέψει, να καταλάβετε τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτήν την υπέροχη - άνευ όρων - αγάπη και από τη "συναισθηματική εξάρτηση" (με την οποία πολύ συχνά "συγχέεται" η αληθινή αγάπη). Με το ίαμα του Άγγελου της Αγάπης, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το "βαθύτερο από όλα τα συναισθήματα" και να εντοπίσετε τους τομείς της ζωής σας (οικογένεια, φίλοι, σύνροφος κτλ.) από τους οποίους η Αγάπη απουσιάζει.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή