Άγγελος της Αγνότητας

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2198
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 10 ml
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Αγνότητας, θα σας ταξιδέψει πίσω στα παιδικά σας χρόνια. Όταν είσασταν ακόμη παιδιά, όλα φάνταζαν στα μάτια σας αγνά και αθώα. Ο Άγγελος της Αγνότητας, θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την παιδική σας αθωότητα, ώστε να μπορείτε να αντικρίζετε τη ζωή και τους συνανθρώπους σας, με μία πιο αγνή, "ανοιχτή" και αθώα προοπτική.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Δόξας
€ 9,90
Άγγελος της Αρμονίας
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης
€ 9,90
Άγγελος της Ευσπλαχνίας
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή