Neo Apt Pure Concentrated Pheromones for Men 10ml by VipePharm

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8778
Είδος Φερομόνες
Βάρος 10 ml
Εταιρεία ViperPharm
Προέλευση Germany
Barcode 4262403180031
Ενισχύστε τη γοητεία και τη σεξουαλικότητά σας με το εξαιρετικό NeoApt Pure Concentrated Pheromones for Men, τις νέες, συμπυκνωμένες φερομόνες υψηλής ποιότητας χωρίς άρωμα από την εταιρία ViperPharm.

Το NeoApt Pure Concentrated Pheromones for Men περιέχει τρεις άριστα επιλεγμένες φερομόνες (Androstenol, Androstenone και Androstadienone), με ιδιαίτερα ισχυρό ελκυστικό αποτέλεσμα, σχεδιασμένες να κατακτούν, να σαγηνεύουν και να αφυπνίζουν το ερωτικό ενδιαφέρον των γυναικών.

Η Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία "εκπέμπει" το μήνυμα της δύναμης και της "μαχητικότητας ". Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του "σεβασμού" στους άλλους άνδρες.
Η Androstenol είναι συνδεδεμένη με την γονιμότητα και το σφρίγος της νεότητας, ενώ η Androstadienone αναδεικνύει την σεξουαλικότητα και την αρρενωπότητα.

Το NeoApt μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή να αναμειχθεί με την αγαπημένη σας κολόνια/άρωμα διπλασιάζοντας έτσι την επίδρασή του.
Με το τρόπο αυτό, δεν αποχωρίζεστε το άρωμα που προτιμάτε - ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε και τις ευεργετικές ιδιότητες των φερομονών.

Πως λειτουργεί: Οι επιλεγμένες φερομόνες στο NeoApt αποπνέουν αρχικά μια αρρενωπή μυρωδιά που στην ουσία δεν είναι κάποιο άρωμα, αλλά μια φυσικά παραγόμενη χημική ουσία, η οποία γίνεται αισθητή από ένα όργανο VNO στη μύτη, προκαλώντας την αφύπνιση της σεξουαλικής απόκρισης μεταξύ των ανθρώπων.

Κατακτήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας στη στιγμή και νιώστε πιο ποθητός από ποτέ με μία μόνο εφαρμογή.

Συσκευασία: 10ml: μπορεί να αναμιχθεί με άρωμα 100ml ή κολόνια.
Συστατικά: Αιθέρια έλαια, αρώματα, γλυκόλη, Φερομόνες.
Περιεκτικότητα: 3 επιλεγμένες φερομόνες με συγκέντρωση 20%.
Made in Germany

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Δείτε επίσης

Sophisticated Woman London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,85
Men Pheromone Natural Styling Gel 100ml Andro Vita
€ 16,90
Urban Man Tokyo Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Sexy Woman Miami Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,70
Επιστροφή στην κορυφή