Irresistable Night Sensational Roll-On Pheromone for Women 10ml by ViperPharm

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8780
Είδος Φερομόνες
Βάρος 10 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία ViperPharm
Barcode 4262403180024
Κλέψτε τις εντυπώσεις και τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού που σας περιβάλει με το μαγευτικό Irresistable Night Sensational Roll-On-Pheromone Perfume for Women, το νέο, “σαγηνευτικό” άρωμα φερομονών σε μορφή Roll-On- από την εταιρία ViperPharm.

Μεθυστικό, αισθησιακό και ακαταμάχητο, εμπλουτισμένο με έναν μαγικό συνδυασμό τριών φερομονών (Androstenol, Androstenone και Androstadienone), σε βάση αρωματικού μείγματος εξωτικών λουλουδιών, το Irresistable Night Roll-On θα τονίσει την θηλυκότητα σας, και θα σας “τοποθετήσει” στο κέντρο του ενδιαφέροντος, κάνοντάς σας να ακτινοβολείτε από ερωτισμό και μαγεία.

Η Androstenol είναι συνδεδεμένη με την γονιμότητα και το σφρίγος της νεότητας.
Η Androstenone και η Androstadienone αν και χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ανδρικά προϊόντα, εντούτοις όταν "φοριούνται" από γυναίκες μεταδίδουν το "σήμα" πως οι γυναίκες είναι διαθέσιμες και αποφασιστικές.
Πως λειτουργεί: Οι φερομόνες στο Irresistable Night Roll-On
φτάνουν στο όργανο VNO, το οποίο βρίσκεται στη μύτη και διεγείρουν το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τα πρωταρχικά σεξουαλικά ένστικτα.

Σε μορφή roll-on και σε διακριτικό μέγεθος τσέπης, ιδανικό για να το έχετε στην τσάντα σας και να το εφαρμόζετε όταν εσείς επιθυμείτε χωρίς οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνονται την πηγή της γοητείας και της σεξουαλικότητας σας.

Το Irresistable Night Roll-On έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα.
Μια μόνο εφαρμογή είναι αρκετή για να αυξήσει τον ενθουσιασμό και την επιθυμία και να πυροδοτήσει το πάθος.

Συσκευασία: 10ml
Συστατικά: Αιθέρια έλαια, άγρια αρώματα, BTH, γλυκόλη, Φερομόνες.
Χρήση: Εξωτερική
Περιεκτικότητα: 3,5 mg φερομόνες υψηλής ποιότητας.
Made in Germany

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Δείτε επίσης

Sensual Woman Tokyo Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,80
Natural Woman Pheromone 50ml by HOT Austria
€ 44,80
Pheromone Eau de Parfum Men Grey 15ml Shiatsu
€ 35,90   € 29,80
Urban Man Tokyo Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Phiero Premium Man 30ml by 500Cosmetics
€ 44,90   € 37,80
Επιστροφή στην κορυφή