Royal Orchid Eau de Parfum for Women 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 45,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6327
Είδος Αρώματα
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Βάρος 50 ml
Ο διάσημος οίκος αρωμάτωνTheodoros Kalotinis παρουσιάζει το νέο, “βασιλικό” άρωμα Royal Orchid eau de parfum, ένα πραγματικό ελιξίριο αισθησιασμού, εμπνευσμένο από την σπάνια ομορφιά της ορχιδέας, της βασίλισσας των λουλουδιών, ένα άρωμα που αποκαλύπτει τις επιθυμίες της μοντέρνας, δυναμικής γυναίκας.

Το Royal Orchid που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα μοιραίο άρωμα που αποπλανεί, ένα πολυτελές άρωμα γεμάτο φαντασία που αγκαλιάζει το πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας, ένα άρωμα αυθεντικά γοητευτικό, τολμηρό και ανεξάρτητο. Η ισχυρή του βάση από αιθέριο έλαιο πατσουλί και oud wood του προσδίδει μυστήριο. Στην καρδιά του ανθίζει μια από τις πιο μεθυστικές και σπάνιες ορχιδέες του κόσμου, ενώ το κράνμπερι ολοκληρώνει το άρωμα χαρίζοντάς του μία παιχνιδιάρικη, εθιστική νότα κορυφής.

Royal Orchid, μία φίνα μυρωδιά που διαρκεί για ώρες.

Ο οίκος Theodoros Kalotinis Perfumer φέρει το όνομα του δημιουργού του και είναι ο πρώτος Ελληνικός οίκος χειροποίητων αρωμάτων που έκανε τη φύση… έμπνευση. Μέχρι σήμερα έχει ντύσει με τα αρώματά του δεκάδες επώνυμες προσωπικότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς τα αρώματά του χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητα, δεξιοτεχνία και αυθεντικότητα.

Δείτε επίσης

Lemon Tart Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Alluring Fig Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Leather Iris Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 149,90   € 129,90
Greek Summers 30ml by The Greek Perfumer
€ 29,90
Body Mist Fresh για τον Άνδρα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή