Leather Iris Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 149,90 € 129,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7450
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Η νέα συλλογή Golden Secret Collection Extrait de Parfum του διάσημου οίκου αρωμάτων Theodoros Kalotinis τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities. Ένα άριστο επίτευγμα, ένα απόλυτο μυστικό δημιουργίας, το οποίο γεννήθηκε από την άριστη τέχνη και τη μεγάλη εμπειρία του άξιου αρωματοποιού. Πηγή έμπνευσης της συλλογής οι μυθικοί κήποι των Βερσαλλιών. Εκεί δίπλα στο πανέμορφο τοπίο, ένα ερωτικό αεράκι φύσηξε και ένα νέο μυστικό γεννήθηκε για να μας…κακομάθει.

Με ένα μοναδικής αισθητικής μπουκάλι που παίζει με το φως, ένα εκκεντρικό ξύλινο καπάκι - κυβος και μία πανέμορφη, εγχάρακτη χρυσή ετικέτα, η νέα συλλογή καθίσταται μία πραγματική μυθική πολυτέλεια. Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά της!

Η συλλογή απότελείται από τέσσερα διακριτικά αρώματα που το καθένα έχει το δικό του μυστικό να μας διηγηθεί.
- Leather Iris Extrait de Parfum
- Tobacco Maniac Extrait de Parfum
- Santal Wood Extrait de Parfum
- Musky Rose Extrait de Parfum

Το Leather Iris Extrait de Parfum είναι ένας ακαταμάχητος, ασύλληπτος συνδυασμός δύο διαφορετικών οσφρητικών θεμάτων. Ένα ηγετικό, σπάνιο accord που συνδυάζει τη ντελικάτη, μεθυστική ευωδιά της ίριδας, του “μπλε χρυσού” της αρωματοποιίας, ενός από́ τα πιο πολύτιμα και ακριβά συστατικά στον κόσμο, με την ζεστή, γλυκιά, ελαφρά καπνισμένη μυρωδιά του δέρματος σε μία αρμονική, αρωματική συμφωνία που θα σας εκπλήξει με τον ετερόκλητο χαρακτήρα της . Πραγματικά ξεχωριστό και ιδιαίτερο!

Δείτε επίσης

Eau de toilette Water & Salt 100ml by Apiarium
€ 19,90
1989 Eau De Parfum for Men 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Golden Elixir Eau de Parfum P for Pelion
€ 39,90
Home Fragrance Water & Salt 100ml Apiarium
€ 19,90
Eau de toilette Vanilla & Almond 50ml Apiarium
€ 19,90
Επιστροφή στην κορυφή