Λιπαρή Επιδερμίδα (Β) 100ml

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2508
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Οι ενυδατικές κρέμες βάσης της σειράς Ethereal Cosmetics, παρασκευάζονται από ένα προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό πολύτιμων συστατικών. Η υπέροχη υφή και οι εξαιρετικές ιδιότητες τους, βασίζονται στα φυτικά έλαια που περιέχουν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες ή να εμπλουτιστούν με περισσότερα "λιπαρά συστατικά" (μέχρι 10% έλαια βάσης, βιταμίνες κ.ο.κ.) ή/και περισσότερα "υδατοδιαλυτά συστατικά" (μέχρι 10% ανθόνερα, εκχυλίσματα, τζέλ ή χυμός αλόης κ.ο.κ.) και φυσικά με αιθέρια έλαια (1-2%).

Η κρέμα βάσης Oily Skin προορίζεται για την ενυδάτωση και περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο Σταφυλέλαιο, ένα ιδιαίτερα "ελαφρύ" λάδι το οποίο απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας. Είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ (Linoleic Acid) το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας και σε βιταμίνες Α, Β1,Β2,Β6 και Ε.

Η κρέμα βάσης Oily Skin περιέχει ακόμη έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά έλαια (η χρήση του συνίσταται στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες) και έλαιο Τζοτζόμπα η οργανική σύνθεση του οποίου, είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος (sebum) της ανθρώπινης επιδερμίδας. Στη πραγματικότητα "μιμείται" τα φυσικά κολαγόνα του δέρματος και έτσι ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Η κρέμα βάσης Oily Skin περιέχει ακόμη αγνό Βούτυρο Καριτέ, η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία). Όλες οι κρέμες βάσης της σειράς Ethereal Cosmetics περιέχουν Φυτική Γλυκερίνη και Πρωτεϊνη Βρώμης, συστατικά τα οποία προσδίδουν στις κρέμες μία πραγματικά μεταξένια και βελούδινη υφή.

Προκειμένου να εμπλουτίσετε την κρέμα βάσης Oily Skin με περισσότερα συστατικά, απλά προσθέστε σταδιακά τα επιπλέον υλικά (λ.χ. αιθέρια έλαια, ανθόνερα, έλαια βάσης κ.ο.κ.) και ανακατέψτε καλά με ένα πλαστικό κουτάλι μέχρι η κρέμα να ομογενοποιηθεί. Δεν απαιτείται καμία απολύτως επιπλέον διαδικασία (λ.χ. ζέσταμα) για να ενσωματωθούν τα πρόσθετα συστατικά στην κρέμα.

Οι ενυδατικές κρέμες βάσης της σειράς Ethereal Cosmetics είναι τόσο εξαιρετικές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες - χωρίς τη προσθήκη επιπλέον συστατικών. Πολλές φίλες της Ethereal Nature χρησιμοποιούν τις εκπληκτικές αυτές κρέμες, για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας τους. Οι κρέμες βάσης της σειράς Ethereal Cosmetics διατηρούνται αναλλοίωτες για τουλάχιστον 12 μήνες μετά από το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες βάσης της σειράς Ethereal Cosmetics παρασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για τα "home-made" προϊόντα σας, όσο και για τους επαγγελματίες αισθητικούς και αρωματοθεραπευτές. Δεν περιέχουν parabens.

Αν θέλετε να μάθετε να παρασκευάζετε τις δικές σας ενυδατικές κρέμες, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το σεμινάριο SENSITIES με τίτλο Ενυδατικές Κρέμες.

Δείτε επίσης

Κρέμα Αντιγήρανσης (Β) 1Lt
€ 29,90
Ευαίσθητη Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Ξηρή Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή