Αλόη & Φύκια Gel 100ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1519
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
To Aloe & Seaweed Gel είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης και περιποίησης της επιδερμίδας που στηρίζεται στην Αλόη Βέρα και στο απόσταγμα από φύκια Fucus Vesiculosus. O συνδυασμός των δύο αυτών ενεργών συστατικών, δημιουργεί ένα προϊόν με πάρα πολύ ισχυρές φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το προϊόν είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερα "θρεπτικό" για την επιδερμίδα - λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και αμινοξέων. Τα ενεργά συστατικά (αλόη και φύκια) είναι οργανικά (organic) και το προϊόν είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση - είναι ιδανικό και για παιδιά.

To Aloe & Seaweed Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό gel στην μορφή που είναι - ειδικά από γυναίκες με πολύ ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν περιέχει συνθετικές αρωματικές ουσίες. Μπορεί όμως και να εμπλουτιστεί με επιπλέον αιθέρια έλαια (μέχρι 2%) προκειμένου να αποκτήσει θαυμάσιες φυσικές, θεραπευτικές ιδιότητες. Ακολουθείστε μία από τις συνταγές που σας προτείνουμε ή παρασκευάστε τα δικά σας θεραπευτικά blends με ένα ή περισσότερα από τα 150 αιθέρια έλαια που σας προσφέρουμε. Το Aloe & Seaweed Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

Λιπαρή Επιδερμίδα (Β) 1Lt
€ 29,90
Ξηρή Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Λιπαρή Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Μεικτή Επιδερμίδα (Β) 100ml
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή