Υγρό σαπούνι βάσης διάφανο (Liquid Crystal) 500ml

€ 9,90 € 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5753
Είδος Σαπούνια
Βάρος 500 ml
Εταιρεία Nature & Body
Το Liquid Crystal Multi Base είναι ένα συμπυκνωμένο μείγμα επιφανειοδραστικών ουσιών με χαμηλό ιξώδες, το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων προσωπικής φροντίδας, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρων, υγρών σαπουνιών για τον καθαρισμό των χεριών κλπ.

Το προϊόν έχει εξαιρετική διαύγεια, ουδέτερο PH, ήπια οσμή και ουδέτερο χρώμα και είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Προσθέστε άρωμα, αιθέρια έλαια, χρώμα της επιλογής σας, ενεργά συστατικά, μαλακτικούς παράγοντες και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό καλλυντικό προϊόν.

Εαν το προϊόν χρειάζεται επιπλέον πύκνωση προσθέστε μία μικρή ποσότητα αλατιού για να αυξήσετε το ιξώδες του μείγματος. Για να προσθέσετε αλάτι ως διάλυμα, διαλύστε 1 μέρος άλατος σε 2 μέρη ζεστού νερού. Τα μέρη προσδιορίζονται με βάση το βάρος, (παράδειγμα: 1 oz / 28 g άλατος έως 2 oz / 56 g) νερό. Προσθέστε το μείγμα σταδιακά. Θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές, προκειμένου να καθοριστεί η σωστή αναλογία. Τα συνήθη επίπεδα χρήσης είναι 3-6% του συνολικού βάρους της συνταγής.


Είναι ευθύνη του πελάτη να δοκιμάσει τη συμβατότητα πριν προχωρήσει στην παρασκευή του προϊόντος.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή