Σαπούνι Προσώπου από την Worksoap

€ 4,90 € 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5217
Είδος Σαπούνια
Βάρος 80 gr
Προέλευση Hellas (Crete)
Το σαπούνι προσώπου Worksoap με ελαιόλαδο, λάδι καρύδας και φοινικέλαιο, εμπλουτισμένο με παπαρουνόσπορο και αιθέρια έλαια πράσινου τσαγιού, αγιοκλήματος και γιασεμιού αποτελεί την ιδανική επιλογή για την φροντίδα και περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου.

Το ελαιόλαδο διαθέτει φυσική αντιοξειδωτική δράση, καθώς και σημαντικές μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες, ενώ το έλαιο καρύδας επιδεικνύει σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες και σε συνέργια με το φοινικέλαιο αποδίδει μεγάλη διάρκεια ζωής στο σαπούνι, καθώς και πλούσιο, κρεμώδη αφρό. Επιπλέον, το σαπούνι προσώπου Worksoap είναι εμπλουτισμένο με φυσικά αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν εντατικά και θρέφουν την επιδερμίδα. Οι κόκκοι παπαρουνόσπορου, εκτός από απαλό μασάζ και ελαφριά απολέπιση, χαρίζουν αναζωογόνηση και απαλότητα στο δέρμα, ενώ σε συνέργια με το πράσινο τσάι αποτελούν την ιδανική λύση για την φροντίδα του προσώπου. Τέλος, ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων αγιοκλήματος και γιασεμιού τονώνουν και φρεσκάρουν την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα γλυκό, μεθυστικό άρωμα.

Τα χειροποίητα σαπούνια Worksoap, παρασκευάζονται από 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη, βότανα, αιθέρια έλαια και επιλεγμένα φυτικά συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Δεν περιέχουν συνθετικά αρώματα, αφριστικούς παράγοντες και χημικά πρόσθετα. Ωριμάζουν φυσικά, και οι αποχρώσεις τους οφείλονται σε φυτικούς παράγοντες. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, φτιαγμένα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή