Suncare Face and Body Milk SPF 30+ by Rizes Crete 200ml

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5962
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5200120444646
Εταιρεία Rizes Crete
Βάρος 200 ml
Προστατέψετε φυσικά το δέρμα σας και αποκτήστε ένα όμορφο, βαθύ και υγιές μαύρισμα με το Suncare Face and Body Milk spf 30+, το νέο Αντηλιακό Γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με Πανθενόλη, Αλόη Βέρα και εκχυλίσματα Φύλλων Ελιάς από την εταιρία Rizes Crete. Ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η Πανθενόλη ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της, συμβάλλει στην προστασία της από περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ προάγει και την αναγέννηση νέων κυττάρων. Σε συνδυασμό δε με το Υαλουρονικο οξύ φροντίζει ιδιαίτερα το δέρμα κατά την έκθεση στον ήλιο, χαρίζοντας του υγεία και προστασία.
Ταυτόχρονα η Αλόη Βέρα, ως ισχυρός ενυδατικός παράγοντας, παρέχοντας άμεση ενυδάτωση και αποτελεσματική προστασία στο δέρμα, βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, αφήνοντας μια απαλή και μεταξένια αίσθηση που διαρκεί. Τέλος, το εκχύλισμα ελιάς, πλούσιο σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, προστατεύει τα κύτταρα από τους επιβλαβείς οξειδωτικούς παράγοντες, αποτρέπει την δημιουργία ελευθέρων ριζών, ενώ διαθέτει και σημαντικές απαλυντικές ιδιότητες, αποτρέποντας κοκκινίλες και ερεθισμούς.

Χρήση: Εφαρμόστε ελεύθερα σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα 20 λεπτά πριν την έκθεσή σας στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση κάθε 2 ώρες και μετά από το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα. Προϊόν υψηλής προστασίας.

Προσοχή! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια! Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μείωση της ποσότητας του αντηλιακού θα περιορίσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας.
Βρέφη και παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται άμεσα στο ηλιακό φως. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες. Προστατέψτε το προϊόν από υπερβολική θερμότητα και την άμεση έκθεση στον ήλιο. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς paraben, σιλικόνη, πετρελαιοειδή, λανολίνη, ζωικές πρώτες ύλες. Φυσικά αρωματισμένο.
Επιστροφή στην κορυφή