Καταπραϋντική Μάσκα Προσώπου με Χαμομήλι Bioearth 15ml

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6050
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009306
Εταιρεία Bioearth
Καταπραϋντική Μάσκα προσώπου πλούσια σε ενυδατικά και καινοτόμα συστατικά, όπως σύμπλεγμα προβιοτικών για ενδυνάμωση της ισορροπίας του δέρματος, τετραπεπτίδια, ανθόνερο χαμομηλιού, χυμό Αλόης και εκχύλισμα Jania Rubens από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης, με τάση για κοκκινίλες, επιδερμίδας.

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί, ή «καλά βακτήρια», τα οποία συμβάλλουν στην διατήρηση ενός ισορροπημένου μικροβιώματος, απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του δερματικού φραγμού και την άμυνα του δέρματος, προκειμένου αυτό να παραμείνει δυνατό και ισορροπημένο, χωρίς ανεπιθύμητους ερεθισμούς, σημάδια και κοκκινίλες.

Τα επιλεγμένα Τετραπεπτίδια της σύστασης, προάγουν τη φυσική σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και άλλων πρωτεϊνών, βελτιώνουν την τόνωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επιδρούν σημαντικά στην καταπολέμηση των ρυτίδων, παρέχοντας σημαντική αντιγηραντική προστασία
Το Ανθόνερο Χαμομηλιού αποτελεί το ιδανικότερο καταπραϋντικό για τις ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες. Φέρεται να περιορίζει τον "κνησμό" και τις "κοκκινίλες" και να συμβάλει στη φυσική "απολέπιση" και αναγέννηση της επιδερμίδας, αναζωογονώντας, τονώνοντας και επαναφέροντας τη λάμψη και την απαλότητα στο δέρμα.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε την για 20'. Ολοκληρώστε την θεραπεία με τον ορό της ίδιας σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή