Κρέμα ματιών ανάπλασης Loom by Bioearth 30ml

€ 34,00 € 26,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4643
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8029182005124
Εταιρεία Bioearth
Η κρέμα ματιών ανάπλασης Loom της εταιρίας Bioearth με 78% μικρο-φιλτραρισμένο έκκριμα σαλιγκαριού, κερί μέλισσας, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα χαμομηλιού και αμαμελίδας αποτελεί σημαντική ενυδατική, αντιγηραντική και αναζωογονητική θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Το έκκριμα σαλιγκαριού παρουσιάζει υψηλές ενυδατικές, θρεπτικές και κερατολυτικές ιδιότητες, ενεργώντας αποτελεσματικά και σε βάθος, με συνέπεια την αναζωογόνηση του ιστού γύρω από την περιοχή των ματιών, και την επαναφορά της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε συμβάλλουν στην αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος, βοηθούν την σε βάθος ενυδάτωσή του και προστατεύουν την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία, μειώνοντας τις βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση, ενώ προλαμβάνουν και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Επιπλέον, έχουν αντιοξειδωτική δράση, η οποία εμποδίζει τη δράση των ελευθέρων ριζών χαρίζοντας στο δέρμα φωτεινότητα και ζωντάνια.

Τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και αμαμελίδας σε συνδυασμό με το μελισσοκέρι, διαθέτουν σημαντικές αντι-φλογιστικές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες, οι οποίες προστατεύουν το δέρμα από τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες και την ξηρότητα, αφήνοντάς την επιδερμίδα λαμπερή και βελούδινα απαλή. Η κρέμα ματιών Loom ενυδατώνει, συσφίγγει και αναπλάθει άριστα την επιδερμίδα της περιοχής, χαρίζοντας άμεσα βλέμμα νεανικό, λαμπερό και ξεκούραστο. Είναι κατάλληλη για τις ρυτίδες έκφρασης, το πόδι της χήνας καθώς και για τα σημάδια γήρανσης που αποκτήθηκαν από την έκθεση σε UV ακτινοβολία. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει αλκοόλ και άρωμα. Πωλείται σε συσκευασία των 30ml.

Χρήση: Απλώστε πρωί και βράδυ μια επαρκή ποσότητα του προϊόντος στην περιοχή γύρω από τα μάτια και κάντε απαλό μασάζ. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάστε την κρέμα ματιών με τον εντατικό ορό ανάπλασης Loom.

LOOM
Η ιταλική εταιρία Bioearth παρουσιάζει τη νέα βιολογική, πιστοποιημένη από το ICEA, καλλυντική σειρά ανάπλασης Loom, με κύριο συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριών υπαίθριας φάρμας, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με λαχανικά και φρούτα που παράγονται στο χώρο της φάρμας, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Η έκκριση επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης διέγερσης, μιας απόλυτα φυσικής διαδικασίας, η οποία επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, χωρίς να διαταράσσει ή να απειλεί τη ζωή των σαλιγκαριών.
Οι ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού, του γαστρόποδου Helix Aspersa Müller, του γνωστού Κρητικού κοχλιού, ήταν γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες - πολύπλοκες χημικές ενώσεις- οι οποίες τού προσδίδουν αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ευεργετικές για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Επιπλέον, οι βλεννοπολυσακχαρίτες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εξαιρετικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Επίσης, η χημική ανάλυση του εκκρίματος έδειξε ότι περιέχει έναν συνδυασμό σημαντικών δραστικών ουσιών, όπως αλλαντοΐνη, ουσία, η οποία διεγείρει την αναγέννηση των ιστών, ελαστίνη, πρωτεΐνη που κάνει το δέρμα ελαστικό, κολλαγόνο, συστατικό του δέρματος, με δράση ενυδατική και μαλακτική, γλυκολικό οξύ, ουσία που επιτρέπει την απολέπιση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, καθώς και βιταμίνες, αμινοξέα και άλλες πρωτεΐνες, ουσίες που ενισχύουν την περιφερική αγγείωση και συμβάλλουν στην οξυγόνωση του δέρματος, ενώ, οι βιταμίνες επιδεικνύουν, επιπλέον, σημαντική αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση.
Επιστροφή στην κορυφή