24ωρο Serum προσώπου και ματιών 30ml Aloe Colors

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6137
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609091
Εταιρεία Aloe Colors
To 24ωρο Serum προσώπου και ματιών από την νέα σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, κατάλληλο για τις ηλικίες των 20+ που θα βρείτε στο Sensities είναι ένα εξαιρετικό προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης και προστασίας, ιδανικό για τις λιπαρές προς κανονικές επιδερμίδες. Καταπραΰνει και ενυδατώνει σε βάθος το ερεθισμένο δέρμα, ρυθμίζει την λιπαρότητα και την παραγωγή σμήγματος, απομακρύνει αντιαισθητικές γυαλάδες, σκασίματα και κοκκινίλες και χαρίζει στην επιδερμίδα σφριγηλότητα, απαλότητα και λάμψη που διαρκεί.

Το 24ωρο Serum προσώπου και ματιών Aloe+Colors έχει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με την αντίστοιχη κρέμα προσώπου, ενισχύει περαιτέρω τη δράση της κρέμας, προσφέροντας ολιστική περιποίηση στην επιδερμίδα σας με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ώρα.
Η πρωτοποριακή του σύνθεση, συνταιριάζει άριστα τη βιολογική αλόη με έναν μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων δραστικών συστατικών όπως: 4D υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, πολυσακχαρίτες, αμινοξέα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τα οποία παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην εικόνα και την καλή υγεία της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Η καινοτομία στη σειρά προσώπου Aloe+Colors βασίζεται στη συνέργια δυο εξαιρετικών συστατικών. Του υαλουρονικού οξέος ευρέως φάσματος 4D που δρώντας ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες της επιδερμίδας δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, και τα Hyalufiller Drone, Myocept Drone και Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας τα οποία λόγω της μικροσφαιριδιακής τους σύστασης, ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που επιθυμούμε, επιτυγχάνοντας άμεση και στοχευμένη δράση. Επιπλέον, τα Πεπτίδια, τετραπεπτίδια, επταπεπτίδια και το εκχύλισμα άλγης συμβάλλουν στη σύνθεση του υαλουρονικού οξέως και της ελαστίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 70% μέσα σε μόλις 14 ημέρες, ενώ οι Πολυσακχαρίτες προσφέρουν άμεση ενυδάτωση και βελτίωση της υφής και της υγείας του δέρματος. Τα Αμινοξέα και οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β: ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος, σφίγγουν τους ιστούς και περιορίζουν τη λιπαρότητα αφήνοντας ματ υφή και η Βιολογική αλόη καταπραΰνει και ενυδατώνει το ερεθισμένο δέρμα.

Χρήση: Σε καθαρό δέρμα απλώστε μικρή ποσότητα από το Serum σε όλο το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Στη συνέχεια εφαρμόστε την αντίστοιχη 24hours Kρέμα προσώπου για τέλειο αποτέλεσμα.
Συσκευασία 30ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή