Αντιγηραντικός ορός Ματιών Venus Secrets Organics 40ml

€ 19,90 € 18,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4730
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006093
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Ο δραστικός ορός Ματιών με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, βιολογική αλόη και ελιά της εταιρίας Venus Secrets Organics προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή και ενυδατωμένη σε βάθος. Το μοναδικό αυτό serum ματιών επανορθώνει και αναπλάθει βαθιά την επιδερμίδα, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές έκφρασης, δρα ενάντια στο πρήξιμο της περιοχής κάτω από τα μάτια, αφαιρεί τα σημάδια της κούρασης και προλαμβάνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, επαναφέροντας στην επιδερμίδα την ελαστικότητα και την λάμψη της και ανανεώνοντας άμεσα την εμφάνισή της.

Άμυνα και προστασία απέναντι στα σημάδια του χρόνου, με τη βοήθεια της φύσης. Το γάλα γαϊδούρας ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και φωτεινότητα. Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα δρα επανορθωτικά στον ιστό του, απαλύνοντας μικροπληγές και σημάδια. Η αλόη έχει αντιφλογιστική και αναπλαστική δράση, ενώ το ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α και σε πολυφαινόλες βοηθάει στην αναδόμηση, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά μία μικρή ποσότητα ορού κάτω από την αντιγηραντική σας κρέμα, σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Συνιστάται ιδιαίτερα για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ιδανικά συνδυάστε τον ορό με την Anti age eye crème ή την Anti-Wrinkle facial crème Venus Secrets Organics. Συσκευασία: 40ml

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή