Face Serum by Melira 30ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6409
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200124182742
Εταιρεία Melira
Το Face Serum από την εταιρία Melira εμπλουτισμένο με βασιλικό πολτό, μέλι ερείκης, οργανικό ελαιόλαδο, γάλα γαϊδούρας και ένα μείγμα αιθέριων ελαίων είναι ένας βαθύς διεισδυτικός και ιδιαίτερα απορροφητικός ορός προσώπου, ο οποίος θωρακίζοντας υπέροχα την επιδερμίδα, προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα. Παράλληλα, τα πλούσια ενεργά συστατικά του προάγουν την κυτταρική αναγέννηση και ανανέωση του δέρματος, βελτιώνουν την ελαστικότητα, λειαίνουν το δερματικό ανάγλυφο, σμιλεύουν το περίγραμμα του προσώπου και προσφέρουν ζωντάνια και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Το Μέλι Ερείκης, με τις πλούσιες αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών που παράγονται ως αποτέλεσμα των μεταβολικών αντιδράσεων και αλληλεπιδράσεων με τους εξωτερικούς ρύπους του περιβάλλοντος, προλαμβάνοντας και επιβραδύνοντας τη γήρανση του δέρματος. Ο Βασιλικός πολτός, πλούσια πηγή αμινοξέων, λιπιδίων και μετάλλων, συστατικά, τα οποία θεωρούνται ως η καλύτερη αντιγηραντική τροφή για την επιδερμίδα, ασκεί θετική δράση στο κολλαγόνο, προάγοντας τη διατήρηση της ελαστικότητάς και την αισθητή βελτίωση της υφής του δέρματος. Σε συνδυασμό με το Γάλα Γαϊδούρας, το οποίο θεωρείται φυσικός παράγοντας σύσφιξης και αναζωογόνησης δημιουργούν ένα κοκτέιλ πρωτεϊνών και βιταμινών, το οποίο θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και αναγεννά την επιδερμίδα. Το Ελαιόλαδο και οι Γλυκοζαμινογλυκάνες, χάρη στην ισχυρή, σε βάθος ενυδατική τους δράση, ανακουφίζουν την αίσθηση ξηρότητας, ενώ το εκχύλισμα Βερμπάσκου, χαρίζει φωτεινότητα και λάμψη. Τέλος, το Σταφυλέλαιο, με την σημαντική αντιοξειδωτική του δράση συμβάλλει στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες ενώ ο χυμός Αλόης τονώνει δροσίζει και καταπραΰνει το πρόσωπο από ερεθισμούς.

Το Face Serum απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο, απαλό και σφριγηλό.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Για άριστα αποτελέσματα συνδυάστε με την κρέμα προσώπου Face Cream Honeydration Merira
Επιστροφή στην κορυφή