ECO - BIO Οδοντόκρεμα με Μαστιχέλαιο Ελαιόλαδο, Πρόπολη & Εχινάτσια από Dakri

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5185
Είδος Bath & Body
Βάρος 100 gr
Προέλευση Hellas
Barcode 5200135110192
Εταιρεία Dakri
ECO - BIO Οδοντόκρεμα από την καλλυντική σειρά περιποίησης Dakri, εμπλουτισμένη με Μαστιχέλαιο, Ελαιόλαδο, Πρόπολη και Εχινάτσια. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ερεθισμών και των ευαισθησιών της στοματικής κοιλότητας, όπως φλεγμονές στα ούλα, έλκη κτλ., καθώς και στην προστασία των δοντιών από τερηδόνα, ουλίτιδα και οδοντική πλάκα.

Μεγάλος αριθμός μελετών αναφορικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του Μαστιχέλαιου Χιου έχουν καταδείξει και επιβεβαιώσει τη σημαντική αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή του δράση. Το πολύτιμο αυτό έλαιο σε συνδυασμό με την πρόπολη, η οποία επιδεικνύει παρόμοιες ιδιότητες, επιτίθεται στα παθογόνα βακτήρια και τους τοξικούς μύκητες που αναπτύσσονται στην στοματική κοιλότητα εμποδίζοντας το σχηματισμό πλάκας και προστατεύοντας από την τερηδόνα και την ουλίτιδα. Η εχινατσία τέλος επιδεικνύει αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για την καταπολέμηση της ουλίτιδας, των αιμορραγιών, καθώς και της ατροφίας και ευαισθησίας των ούλων.

Η φυσική οδοντόκρεμα Dakri ECO - BIO συμβάλλει επιπλέον, στη διατήρηση της λευκότητας των δοντιών και χαρίζει φρέσκια, δροσερή αναπνοή. Δεν περιέχει στη σύστασή της triclosan, οινόπνευμα και χημικές ουσίες. Είναι κατάλληλη για Ομοιοπαθητική θεραπεία.
Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα στην οδοντόβουρτσα σας και με κυκλικές ήρεμες κινήσεις καθαρίστε τα δόντια σας.

Η οικογενειακή επιχείρηση Kottatis Natural Mastic Products ιδρύθηκε το 2012 στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί, στο μεγαλύτερο Μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας!
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φτιαγμένα από γνήσιο Μαστιχέλαιο Χίου και μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές, φυτικές πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένα από χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Δείτε επίσης

Οδοντόβουρτσα Bamboo Rizes Crete
€ 3,90
Spa Pleasures by Kamasutra (Bath Salts 100gr, Bathing Gel 150ml, Candle 100gr)
€ 19,90   € 14,90
Aloe Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Olive & Argan Gift Pack Macrovita
€ 13,90
Treasures of the Sea 697gr by Kamasutra
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή