100% Dead Sea Water Concentrated 500ml by Mineral Beauty System

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6187
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 500 ml
Barcode 7290006766922
Εταιρεία Mineral Beauty System
Το 100% φυσικό Μεταλλικό Νερό Καθαρισμού με ιχνοστοιχεία και άλατα από τη Νεκρά Θάλασσα από την εταιρία Mineral Beauty System που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα μοναδικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης και θεραπευτικής φροντίδας της επιδερμίδας. Όπως είναι γνωστό, οι μεταλλικές, ανόργανες ουσίες της Νεκράς Θάλασσας θεραπεύουν μέσω της ενδυνάμωσης των ιστών, ποικίλες ανωμαλίες και διαταραχές του δέρματος, ενώ παράλληλα το αποτοξινώνουν, διατηρούν την χημική του ισορροπία και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Το Dead Sea Water Concentrated καθαρίζει απαλά τους πόρους, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα, ρυθμίζει το PH της επιδερμίδας, ενυδατώνει, θρέφει και απαλύνει το δέρμα, αφήνοντας στην επιδερμίδα μία αίσθηση άμεσης ανανέωσης, τέλειας επανόρθωσης και ορατής αναζωογόνησης.
Ανακουφίζει από τα συμπτώματα ακμής, μειώνοντας άμεσα τα σπυράκια, ενώ παράλληλα διατηρεί τη φυσική ισορροπία και την υγρασία του δέρματος. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Συνιστάται ιδιαίτερα για επιδερμίδες με προβλήματα
Χρήση: Εφαρμόστε στην προβληματική περιοχή του σώματος, αφήστε για 10-15 λεπτά να δράσει, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα Gel Aloe Vera για να καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας. Σε περίπτωση καθαρισμού ακαθαρσιών με βαμβάκι αφήστε το για 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα, όπως ήδη έχουν αναφερθεί πιο πάνω.

Ως πρόσθετο μπάνιου: Προσθέστε ένα κύπελλο (150-200ml) στο νερό της μπανιέρας και βυθιστείτε στην απόλαυση για 10-20 λεπτά. Στη συνέχεια κάντε ντους με καθαρό νερό.

Προσοχή! Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τις ευαίσθητες περιοχές και το τραυματισμένο δέρμα.

Συσκευασία 500 ml
Επιστροφή στην κορυφή