Tonic & Cleansing Lotion με βλέννη Σαλιγκαριού Venus Secrets Organics

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6270
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391010755
Η καθαριστική και τονωτική Λοσιόν της Venus Secrets Organics με βιολογική αλόη, ελιά, και εκχυλίσματα τσαγιού και αμαμελίδας που τώρα μπορείτε να βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities, είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν, ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Τα υψηλής ποιότητας συστατικά της σύνθεσής της καθαρίζουν βαθιά τους πόρους και αφαιρούν ίχνη ρύπων και σμήγματος, καθώς και τα υπολείμματα του γαλακτώματος καθαρισμού και ντεμακιγιάζ Venus Secrets, με το οποίο συνδυάζεται τέλεια, συμβάλλοντας στη φυσική εξισορρόπηση του δέρματος. Παράλληλα, το απαλό της άρωμα, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, προετοιμάζοντάς την να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης.

Η Αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και μέταλλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, εξαιρετικά σημαντικά για την εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το Λάδι Ελιάς συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη Ε τονώνει, απαλύνει και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα Αμαμελίδας, πλούσια πηγή σε ταννίνες και φλαβονοειδή, ουσίες με σημαντικές στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες, συμβάλλει στη βελτίωση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, ενώ χάρη στην ήπια αντιφλεγμονώδη δράση του, περιποιείται και τονώνει το δέρμα. Το εκχύλισμα Τσαγιού, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά, προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Κατάλληλη για κανονική, λιπαρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι την Λοσιόν, μετά από τον καθαρισμό με το Cleanser & Make-up Remover πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Προϊόν υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Επιστροφή στην κορυφή