Shower Gel Salt & Pepper Aloha in Denim 250ml by Aloe Colors

€ 5,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8651
Είδος Αφρόλουτρα
Βάρος 250 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608575
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υποδεχτείτε το με τα υπέροχα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης με άρωμα καρύδα-monoi της Aloe+Colors σε μία μοναδική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Salt and Pepper, η οποία τα “έντυσε” μοναδικά δημιουργώντας την Aloha in Denim, την ξεχωριστή σειρά που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή τσάντα.

Στο πάντα ανανεωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς όλα τα προϊόντα της νέας καλοκαιρινής σειράς Aloha in Denim για να έχετε το #1 καλοκαιρινό άρωμα σε κάθε αγαπημένο σας προϊόν! Ετοιμαστείτε να τα λατρέψετε… Say Aloha! Smell Coco!

Στη σειρά περιλαμβάνονται: Shimmering Dry Oil (ξηρό λάδι), Body Cream (κρέμα σώματος), Face Water (ενυδατικό νερό προσώπου), Hair and Body Mist (αρωματικό για τα μαλλιά και το σώμα), Shower Gel (αφρόλουτρο) & Home and Linen Spray (αρωματικό χώρου και υφασμάτων).

Δοκιμάστε το Aloha in Denim Shower Gel, το νέο απαλό και ενυδατικό αφρόλουτρο με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα καρύδας από την εταιρία Aloe+Colors.
Με πλούσια σε οργανική αλόη απαλή σύνθεση που σέβεται το δέρμα και ουδέτερο ph, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει και να ερεθίζει την επιδερμίδα σας και παράλληλα της χαρίζει εντατική θρέψη και ενυδάτωση και ενισχυμένη απαλότητα. Με κρεμώδη, βελούδινη υφή. Ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.
Η οργανική αλόη επιδεικνύει σημαντική μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση και παράλληλα προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε το αφρόλουτρο Aloha in Denim Shower Gel με την αντίστοιχη Body Cream, το Shimmering Dry Oil και το Hair and Body Mist της σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή