Κρέμα με Καλέντουλα 100ml Bioleon Bema Cosmetici

€ 13,90 € 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6787
Είδος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bema Cosmetici
Barcode 8010047117137
H Φυτική κρέμα για το δέρμα Biocrema Calendula της εταιρίας Bioleon είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων, όπως ερεθισμοί, ξηρότητα και κοκκινίλες, καθώς και για την ενυδάτωση και απάλυνση του τραχέως και σκληρού δέρματος, με άριστα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές,.

Είναι κατάλληλη για χρήση σε ηλικιωμένους με σκασμένο ή αφυδατωμένο δέρμα, αλλά και για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, ιδιαίτερα στις περιοχές που έρχονται σε επαφή με την πάνα. Η ισχυρή σύνθεσή της στεγνώνει, απαλύνει και ανακουφίζει την πληγείσα περιοχή της επιδερμίδας και εξαλείφει άμεσα συγκάματα, κοκκινίλες και ξηρότητα, επιτρέποντας την καθημερινή αλλαγή της πάνας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά την ηλιοθεραπεία.

Η Καλέντουλα (Calendula), γνωστή για τις μαλακτικές, επουλωτικές και αναπλαστικές της ιδιότητες, συμβάλλει στην καταπολέμηση των δερματικών ελκών, στη λείανση των ανωμαλιών του δέρματος και στην μείωση των φλεγμονών, ενώ επιπλέον θεωρείται εξαιρετικός αντισηπτικός και ενυδατικός παράγοντας.

Η Γιουκα (Yucca Glauca) είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για τους ερεθισμούς του δέρματος, τις πληγές και τις φλεγμονές

Το εκχύλισμα του φλοιού Ιτιάς (Willow Bark) συμβάλλει στη μείωση των μυϊκών πόνων

Τα βιολογικά ιχνοστοιχεία Χαλκού και Μαγνησίου(Copper and Magnesium Biomineral) βοηθούν στην ίαση του συγκάματος και του σκασμένου δέρματος

Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ηλιακών εγκαυμάτων και στην ανάπλαση του δέρματος

Η Biocrema Calendula διαθέτει πιστοποιητικό ICEA
Δερματολογικά ελεγμένη
Επιστροφή στην κορυφή