After Sun Soothing Sorbet Gel 150ml by Aloe Colors

€ 8,90 € 5,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8604
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006608414
Είστε έτοιμοι για παραλία?
H Aloe+Colors κυκλοφόρησε τη νέα σειρά προϊόντων Into The Sun και σας καλεί σε μία νοσταλγική βόλτα στα μεθυστικά καλοκαίρια της ζωής μας!

Η σωστή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς καταπραΰνει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα προλαμβάνοντας το ενοχλητικό ξεφλούδισμα, επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σας.

Ανακαλύψτε την καινοτομία της Aloe Plus Colors και απολαύστε την άμεση και απαλή φροντίδα της με το νέο After Sun Soothing Sorbet Gel. Η μοναδική του σύνθεση εμπλουτισμένη με υψηλό ποσοστό οργανικής αλόης και ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ εκχυλισμάτων καλέντουλας, χαμομηλιού, μέντας και αγγουριού, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει τους δερματικούς ερεθισμούς που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Απορροφάται γρήγορα και περιποιείται την επιδερμίδα, μετά από έντονη ξηρότητα, ερυθρότητα ή εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Η αλόη έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα το κατεστραμμένο δέρμα και προφυλάσσοντας το από την πρόωρη γήρανση. Το εκχύλισμα χαμομηλιού περιέχει φλαβονοειδή και τερπενοειδή, ουσίες που του προσδίδουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και πλούσιες καταπραϋντικές ιδιότητες.

Η καλέντουλα, πλούσια σε καροτενοειδή, φλαβονοειδή, σαπωνίνες και λιπαρά οξέα, έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και σημαντική ενυδατική και μαλακτική δράση, γεγονός που την καθιστά ιδανική για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Το αγγούρι είναι γνωστό για τις τονωτικές και συσφικτικές του ιδιότητες, ενώ η μέντα με τη δροσερή και αναζωογονητική της δράση κρατάει την επιδερμίδα φρέσκια και απαλή.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε μια ικανοποιητική ποσότητα, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί. Συστήνεται η εφαρμογή του λίγη ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση ή σκούπισμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές Βλάβες στην υγεία σας!

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors. Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.
Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή