Βιολογική Κρέμα Σώματος Κέδρος & Πατσουλί 200ml Apiarium

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7409
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Βάρος 200 ml
Barcode 8056457342745
Βιολογική Κρέμα Σώματος Κέδρος & Πατσουλί από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα ξεχωριστό προιον περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και μέλι και έναν συνδυασμό από ευεργετικά εκχυλίσματα καλέντουλας και αλόης, τα οποία θα θρέψουν, θα ενυδατώσουν και θα αναζωογονήσουν σε βάθος το δέρμα σας, χαρίζοντάς του απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ παράλληλα θα το τυλίξουν με ένα ζεστό, σαγηνευτικό άρωμα φρεσκάδας που θα σας γεμίσει ενέργεια και τόνωση.

Το βούτυρο καριτέ είναι γνωστό για τις εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, ενώ επιπλέον αποτρέπει την εμφάνιση ραγάδων και βελτιώνει τη διαδικασία ανανέωσης των δερματικών κυττάρων. Το μέλι θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Η καλέντουλα απαλύνει και καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ η αλόη δρα ως προστατευτικός υμένας επάνω στο δέρμα συμβάλλοντας στην διατήρηση της υγρασίας του, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.

Τέλος η απολαυστική, εξωτική φρεσκάδα του κέδρου σε συνδυασμό με την γλυκιά έντονη ευωδιά από το πατσουλί συμβάλλει στην αναγεννήση των αισθήσεων.

Συνδυάστε το με το υπέροχο βιολογικό αφρόλουτρο με το ίδιο άρωμα και απολαύστε μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή σας περιποίηση. Συσκευασία 200ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή