Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος 200ml OlivAloe

€ 18,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2692
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Hellas (Crete)
Βάρος 200 ml
Barcode 5205827600272
Εταιρεία Olivaloe
Η εταιρεία Olivealoe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματός μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα, και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητές της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη τη χρησιμοποιούσαν για τη φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Το αντιηλιακό γαλάκτωμα σώματος Olivaloe με δείκτη προστασίας 30, περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5, αλλαντοίνη, καθώς και ένα σύστημα φίλτρων κατά της ακτινοβολίας UVA/UVB, που προστατεύει ιδανικά την υγεία της επιδερμίδας. Τα συστατικά του προϊόντος ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα που χάνει τη φυσική του υγρασία από την επίδραση του ήλιου, ενώ παράλληλα απαλύνουν τυχόν ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Το γαλάκτωμα της Olivaloe προσφέρει άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του δίνει μία ανάλαφρη μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Απορροφάται αμέσως, αφήνοντας μία όψη ματ, χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα. Είναι αδιάβροχο, ενώ ο συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών που περιέχει, χαρίζει ενυδάτωση και προστασία που διαρκεί.

Χρήση: Απλώστε αρκετή ποσότητα στις δύο παλάμες, ώστε το προϊόν να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος. Κάνετε ελαφρό μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera, που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες αλόης, καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή