Βιολογικό Αρωματικό αφρόλουτρο Water & Salt 300ml by Apiarium

€ 9,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7158
Είδος Περιποίηση Σώματος
Εταιρεία Apiarium
Βάρος 300 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8056457344664
Αρωματικό αφρόλουτρο Water & Salt από την ιταλική εταιρία Apiarium. Ένα ξεχωριστό προιόν περιποίησης του σώματος, πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, το οποίο θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας την καθημερινή τόνωση και φροντίδα που έχει ανάγκη. Εμπλουτισμένο με εξαιρετικά φυσικά συστατικά, όπως ο χυμός αλόης και τα εκχυλίσματα καλέντουλας και αχιλλέας, το αφρολουτρο θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας διαρκή ενυδάτωση, φρεσκάδα και ζωντάνια, ενώ το μοναδικό του άρωμα θα σας τυλίξει με μία δροσερή ευωδιά θαλάσσιας αύρας, τονώνοντας το σώμα και το πνεύμα σας.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες, δημιουργώντας άφθονο αφρό, καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν. Η αλόη δρώντας ως προστατευτικός μανδύας επάνω στο δέρμα συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας του, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.Το εκχύλισμα της καλέντουλας διαθέτει σημαντικές αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες περιορίζοντας τους δερματικούς ερεθισμούς, ενώ η αχιλλέα επιδεικνύει ισχυρή τονωτική και αναπλαστική δράση.

Συνδυάστε το με την υπέροχη κρέμα σώματος με το ίδιο άρωμα και απολαύστε απαλό λαμπερό, μυρωδάτο δέρμα όπως ποτέ ξανά. Συσκευασία 300ml

Δείτε επίσης

Εντομοαπωθητικό OlivAloe
€ 8,90
Πούδρα Σώματος Βατόμουρο 200gr by Kamasutra
€ 18,90   € 9,90
Scrub Απολέπισης 200ml OlivAloe
€ 7,90
After Sun OlivAloe 200ml
€ 9,00
Επιστροφή στην κορυφή