Body Lotion με μαστίχα & ελαιόλαδο 250ml από Dakri

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5182
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200300603207
Body Lotion από την καλλυντική σειρά περιποίησης Dakri με γνήσιο Μαστιχέλαιο Χίου, και εκχυλίσματα Οργανικής Αλόης και Ελαιολάδου. Η ειδικά μελετημένη σύνθεση της πλούσιας σε ενυδατικά συστατικά και απαλυντικούς παράγοντες εξαιρετικής αυτής λοσιόν σώματος, προσφέρει στο δέρμα, αποτελεσματική φροντίδα και προστασία που διαρκεί, αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινα απαλή και αναζωογονημένη.

Το Μαστιχέλαιο διαθέτει αξιόλογες αντιβακτηριακές, αναπλαστικές και λευκαντικές ιδιότητες, ενώ με την ισχυρή αντι-οξειδωτική του δράση εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνοντας τη γήρανση του δέρματος. Η Πανθενόλη σε συνδυασμό με τη γλυκερίνη μαλακώνει το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ τα εκχυλίσματα ελαιολάδου και οργανικής αλόης, ενυδατώνουν σε βάθος, καταπραΰνουν, ηρεμούν και προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας την υγεία της και την εμφάνισή της. Η Βιταμίνη Ε, τέλος προστατεύει τα κύτταρα από την επικίνδυνη UV ακτινοβολία και τις επιβλαβείς της συνέπειες.

Λεπτόρρευστο, αρωματικό και έξτρα ενυδατικό το Body Lotion Dakri απορροφάται άμεσα χωρίς να λαδώνει. Προϊόν απαλλαγμένο από: χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή και συντηρητικά. Συσκευασία 250ml.

Χρήση: Απλώστε ικανή ποσότητα κρέμας στο δέρμα και προχωρήστε σε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή