Κεραλοιφή με Aloe Vera για τσιμπήματα, φουσκάλες, πληγές 40ml Disoline

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6570
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100646
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για μετά το Τσίμπημα από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με ποικίλα ευεργετικά συστατικά, το οποίο θα καταπραΰνει άμεσα το δέρμα σας από τον ερεθισμό και τον κνησμό που προκαλούνται από τα τσιμπήματα των εντόμων.

Το μελισσοκέρι σε συνδυασμό με το αγριέλαιο και το βιολογικό μέλι χαρίζουν ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία με πολύτιμες αντισηπτικές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιακές ενυδατικές, μαλακτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Το βαλσαμέλαιο με την αντισηπτική, αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση του συμβάλλει στην άμεση ανακούφιση του ερεθισμού και της φλεγμονής που έχουν προκληθεί από τα τσιμπήματα.

Το λάδι καλέντουλας θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντισηπτικά της φύσης. Χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την μείωση των φλεγμονών, ενώ είναι ιδανικό και για την επούλωση των πληγών.
Η αλόη με την ταχεία επουλωτική και αναπλαστική της δράση ανακουφίζει την επιδερμίδα από τσιμπήματα, φουσκάλες, πληγές, κοψίματα ενώ συμβάλλει και στην ανάπτυξη νέων κυττάρων, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την λειτουργία των ιστών και την αιμάτωσή τους.

Το χαμομήλι με τις αντιφλεγμονώδεις και αντι-ερεθιστικές του ιδιότητες μειώνει το οίδημα που έχει προκληθεί από το τσίμπημα και ανακουφίζει από την φαγούρα .

Τέλος, η πλούσια ενυδατική δράση του αμυγδαλέλαιου χαρίζει στο δέρμα μοναδική απαλότητα, ενώ η πλούσια σε βιταμίνη Ε σύστασή του, βοηθά στην αναγέννηση της επιδερμίδας.

Συστατικά: μελισσοκέρι βιολογικό μέλι, αγριέλαιο, αλόη, καλέντουλα, σπαθόλαδο, χαμομήλι και αμυγδαλέλαιο
Επιστροφή στην κορυφή