Κηραλοιφή για πρησμένα & κουρασμένα πόδια 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6713
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100776
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Πρησμένα – Κουρασμένα Πόδια από την Disoline Elixirio. Τα δυναμωτικά για τα αιμοφόρα αγγεία συστατικά της λειτουργούν καταπραϋντικά αναζωογονώντας αποτελεσματικά τα κουρασμένα, βαριά και πρησμένα πόδια και ανακουφίζουν άμεσα από τους πόνους και τα οιδήματα που συνδέονται με την κακή κυκλοφορία του αίματος.

Το έλαιο Arnica, με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητική του δράση, εκτός από την αντιμετώπιση των μωλωπισμών, είναι ιδανικό και για τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια.

Το έλαιο δεντρολίβανου τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας τα πρησμένα και βαριά πόδια, ενώ η τσουκνίδα παρουσιάζει ισχυρή αναλγητική δράση ανακουφίζοντας τα πόδια από τους πόνους που προκαλούν τα οιδήματα, αλλά και η κούραση της ημέρας.

Το έλαιο κισσού συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην αποβολή τους μαζί με υπάρχουσες τοξίνες από τον οργανισμό, βοηθώντας τα πρησμένα πόδια να ξεπρηστούν.

Η σεντέλα θεωρείται εξαιρετικό διεγερτικό της κυκλοφορίας του αίματος (ειδικά στα άκρα), επιδρώντας θετικά στη βελτίωση τη ροής του τονώνοντας και καταπραΰνοντας τα ταλαιπωρημένα και πρησμένα πόδια.

Το τεϊόδενδρο με τις αντισηπτικές του ιδιότητες και την ισχυρή καθαριστική του δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά βακτήρια, μικρόβια, ιούς και μύκητες.

Το αιθέριο έλαιο μέντας, εκτός από τις σημαντικές αναλγητικές, αντι-φλεγμονώδης και αντιμυκητιασικές ιδιότητές του και το ευεργετικό αίσθημα δροσιάς που δημιουργεί, συμβάλλει επιπλέον και στην τόνωση και αναζωογόνηση των κουρασμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών.

Συστατικά: Arnica, δεντρολίβανο, τσουκνίδα, κισσός, σεντέλα, τεϊόδενδρο, μέντα.
Επιστροφή στην κορυφή