Κεραλοιφή για τα χέρια 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6471
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100394
Ενυδατική Κεραλοιφή για βελούδινο άγγιγμα από την εταιρία Disoline Elixirio. Μία αγνή, φυσική κρέμα, ιδανική για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας των χεριών, η οποία συχνά οδηγεί σε σοβαρότερα δερματικά προβλήματα, όπως τοπικούς ερεθισμούς, φαγούρα, σκασμένο ή σκισμένο δέρμα κλπ. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση στην πάσχουσα περιοχή, η κεραλοιφή για τα χέρια
θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα αναπλάθοντας τα ξερά και σκασμένα σημεία της αποκαθιστά την χαμένη υγρασία της και διατηρεί το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Κατάλληλη και σε περιπτώσεις χρόνιων καταστάσεων.

Το Φυσικό κερί μέλισσας δημιουργώντας μία προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα, διατηρεί την φυσική υγρασία εντός της, επιτρέποντάς της όμως να αναπνέει, ενώ παράλληλα με τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του την προφυλάσσει αποτελεσματικά από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες

Το Μέλι είναι μια φυσική ενυδατική ουσία, η οποία έχει την ιδιότητα να αντλεί νερό από τους εσωτερικούς ιστούς στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος. Μέσω αυτής της διαδικασίας “μετατόπισης υγρών” δημιουργείται ένα φαινόμενο γεμίσματος, το οποίο βοηθά στην επούλωση της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος.

Το Αγριέλαιο, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, μαλακτικό και προστατευτικό συστατικό. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αποτρέποντας την ξηρότητα και αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό.

Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά τους ερεθισμούς του δέρματος. Ιδιαίτερα τονωτικό για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το Βαλσαμέλαιο με την ισχυρή αντιμικροβιακή και επουλωτική του δράση προστατεύει την επιδερμίδα των χεριών από κοκκινίλες, σκασίματα και σκισίματα που έχουν προκληθεί από το κρύο, τις χειρωνακτικές εργασίες ή τα απορρυπαντικά. Το αιθέριο έλαιο Λεβάντα με την πλούσια αντισηπτική του δράση περιποιείται αμυχές και κοψίματα, ενώ παράλληλα καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες χαρίζοντάς στην επιδερμίδα απαλότητα και ελαστικότητα.

Οι στυπτικές ιδιότητες του Λεμονιού συμβάλλουν στην αφαίρεση των ρύπων που βρίσκονται βαθιά στο δέρμα, αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και λειαίνουν την επιδερμίδα. Παράλληλα λευκαίνουν το δέρμα και τα νύχια αφαιρώντας τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες. Η Ρίγανη βοηθά στην αποστείρωση και επούλωση ελκών, εκδορών και αμυχών καταπραΰνοντας και τονώνοντας παράλληλα το δέρμα.

Το Ταλκ σταματά άμεσα την αιμορραγία από πληγές και κοψίματα, ενώ διαθέτει και σημαντικές απορροφητικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στην ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος.
Συστατικά:Μελισσοκέρι, μέλι, αγριέλαιο αμυγδαλέλαιο, βαλσαμέλαιο, λεμόνι, λεβάντα, ρίγανη, ταλκ.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή