Κεραλοιφή Ανάπλασης και Λάμψης Προσώπου 40ml Disoline Elixirio

€ 10,50


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7114
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100738
Η 100% Φυτική Κεραλοιφή Ανάπλασης και Λάμψης Προσώπου από την Disoline Elixirio εμπλουτισμένη με Καρυδέλαιο & Αμυγδαλέλαιο, και μία σειρά άριστα επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την αναζωογόνηση της ώριμης, θαμπής και κουρασμένης επιδερμίδας. Τα πλούσια, ενεργά συστατικά της διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος τονώνοντας, συσφίγγοντας και βελτιώνοντας την ελαστικότητά του ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν και αναγεννούν τα κύτταρα και τους ιστούς του, καταπολεμούν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης και χαρίζουν στο δέρμα νεανικότητα φωτεινότητα και υγιή όψη.

Το Αμυγδαλέλαιο θεωρείται ένα από τα θρεπτικότερα έλαια για την περιποίηση του προσώπου. Οι πολύτιμες αντιγηραντικές, μαλακτικές και τονωτικές του ιδιότητες χαρίζουν στην επιδερμίδα ξεχωριστή φωτεινότητα και λάμψη.

Το Καρυδέλεαιο, με την ιδιαίτερη αναγεννητική και ενυδατική του δράση και τις υπέροχες μαλακτικές και τονωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της γήρανσης.
Η Μαστίχα, συστατικό ισχυρά αντιοξειδωτικό, αναπλαστικό και, επουλωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και να μειώνει την αποδόμηση του κολλαγόνου, καθυστερώντας τα σημάδια του χρόνου.
Η Λεβάντα εκτός από τις σημαντικές αναπλαστικές της ιδιότητες δρα ενισχυτικά στο κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνοντας τη ροή του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα τη μείωση των σημαδιών γήρανσης

Το Γεράνι λόγω της ικανότητάς του να αποτρέπει την απώλεια της υγρασίας του δέρματος, είναι ιδανικό για την διατήρηση της νεανικότητας και της φρεσκάδας της επιδερμίδας.
Το Λιβάνι με την ισχυρή αναπλαστική του δράση προσφέρει πλούσια αντιρυτιδική προστασία,
Το Δεντρολίβανο θεωρείται από τους ειδικούς ως το έλαιο της σύσφιξης, ιδανικό για την ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και την ενίσχυση της φωτεινότητας και της φρεσκάδας της επιδερμίδας.
Το έλαιο Πικραμύγδαλου διαθέτει ισχυρή τονωτική δράση και σημαντικές μαλακτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Καρυδέλεαιο, Αμυγδαλέλαιο, Μαστίχα, Λεβάντα, Δεντρολίβανο, Γεράνι, Λιβάνι, Πικραμύγδαλο
Επιστροφή στην κορυφή