Κεραλοιφή Προσώπου με Έκκριμα Σαλιγκαριού 40ml Disoline

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7163
Είδος Κηραλοιφές
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Βάρος 40 ml
Barcode 5212012100769
100% Φυτική Κεραλοιφή Προσώπου με Εκκρίμα Σαλιγκαριού από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα εξαιρετικό προϊόν, εμπλουτισμένο με άριστης ποιότητας φυτικά- και ευεργετικά αιθέρια έλαια, ιδανικό για την ολική αναγέννηση της επιδερμίδας από τα πιο βαθιά στρώματα. Η ενεργή του σύνθεση συμβάλλει σημαντικά στη δέσμευση των ελεύθερων ριζών και στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, επιβραδύνοντας σημαντικά την γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά στην σύσφιξη των πόρων και στην αύξηση του κολλαγόνου αναδομώντας την επιδερμίδα και βελτιώνοντας την υφή της. 100% ενυδατική. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό και λαμπερό.

Το έκκριμα σαλιγκαριού διαθέτει ποικίλες ευεργετικές ιδιότητες. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες θεωρούνται υπεύθυνες για την γήρανση, επιδεικνύει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιγηραντική δράση, συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στην ενίσχυση των βλαστικών κυττάρων, ενώ βοηθά και στην αύξηση της παραγωγής προκολλαγόνου και κολλαγόνου τύπου 1, καθώς και στον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών του δέρματος, καθιστώντας τους ιστούς ελαστικότερους και την επιδερμίδα πιο εύπλαστη, νεανική και φρέσκια. Το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, και ιχνοστοιχεία, είναι εξαιρετικά ενυδατικό και μαλακτικό για το δέρμα, ενώ ισχυρή είναι και η καταπραϋντική και ηρεμιστική του επίδραση.

Επιπλέον, συμβάλλει σημαντικά στην ανάπλαση της επιδερμίδας, τη σύσφιξη των πόρων και τη μείωση των σημαδιών. Το μαστιχέλαιο παρουσιάζει εξαιρετικές αναπλαστικές, συσφικτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη σύνθεση κολλαγόνου. Επιπλέον, επιδεικνύει αξιοσημείωτη επουλωτική και καθαριστική δράση χαρίζοντας στην επιδερμίδα μοναδική λάμψη και υγεία. Το δαφνέλαιο, λόγω της αντισηπτικής, αντιοξειδωτικής και αντιβιοτικής του δράσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιβακτηριδιακό, και αντιμυκητισιακό για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών προβλημάτων.

Επιπλέον, έχει την ικανότητα να θρέφει, να ενυδατώνει και να απαλύνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της υγεία και σφριγηλότητα. Η λεβάντα με τις πλούσιες αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις, μειώνει τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη ροή του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα του δέρματος, με αποτέλεσμα τη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Το δεντρολίβανο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ταυτόχρονα τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, χαρίζοντάς του ζωτικότητα και αναζωογόνηση. Το έλαιο τεϊόδεντρου, γνωστό για τις αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντισηπτικές του ιδιότητες, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και τους πόρους, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση πολλών δερματικών προβλημάτων. Το λεμόνι, πλούσιο σε βιταμίνη C, είναι ένα σπουδαίο αντιοξειδωτικό, το οποίο καθυστερεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων γήρανσης, ενώ συμβάλλει και στην αύξηση της παραγωγής μελανίνης με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση της αναγέννησης του δέρματος. Επίσης, ως εξαιρετικό καθαριστικό, απομακρύνει κηλίδες, σημάδια και θαμπάδα και χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Δείτε επίσης

Κηραλοιφή με Ζαμπούκο Laurus Nobilis 50ml
€ 12,90
Πανάδες Κεραλοιφή 40ml DisoLine Elixirio
€ 10,00
Κηραλοιφή με Γανόδερμα Laurus Nobilis 50ml
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή