Κεραλοιφή για Θηλάζουσες 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6688
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100622
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Θηλάζουσες από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα 100% αγνό, ακίνδυνο και απόλυτα ασφαλές, φυτικό προϊόν, εμπλουτισμένο με βιολογικό μελισσοκέρι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και γνήσιο βαλσαμέλαιο, ιδανικό για την προστασία των πληγωμένων από τον θηλασμό θηλών των μαμάδων.

Το αγνό Μελισσοκέρι σε συνδυασμό με το έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο επιδεικνύουν σημαντική αντισηπτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική, καταπραϋντική, επουλωτική, ενυδατική και μαλακτική δράση, προστατεύοντας αποτελεσματικά τις θηλές των μαμάδων από την αφυδάτωση και την ξηρότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου του θηλασμού. Επιπλέον, δρώντας θεραπευτικά. επουλώνουν σκασίματα, σκισίματα και πληγές και αναπλάθουν τα δερματικά κύτταρα στην περιοχή των θηλών.

Το Βαλσαμέλαιο, λόγω της ισχυρής ιαματικής ουσίας υπερικίνη που εμπεριέχεται στην σύστασή του, επιδεικνύει ισχυρή αντιβακτηριαδιακή, αντιμικροβιακή, αντισηπτική και επουλωτική δράση, θεραπεύοντας το δέρμα στην ευαίσθητη περιοχή των θηλών από κοκκινίλες, σκασίματα και σκισίματα που προκαλούν δυσφορία και επίπονο άλγος.

βιολογικό μελισσοκέρι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βαλσαμέλαιο.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή