Κεραλοιφή για Πονοκεφάλους 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6685
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100653
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Πονοκεφάλους από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα μοναδικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυσικά συστατικά, οι ευεργετικές ιδιότητες των οποίων συμβάλλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των αϋπνιών, των ημικρανιών και των πονοκεφάλων που προέρχονται από σωματική κόπωση.

Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα.

Η Λεβάντα διαθέτει σημαντικές χαλαρωτικές, καταπραϋντικές και εξισορροπιστικές ιδιότητες για τον οργανισμό και είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, ενώ παράλληλα μειώνει την κατάθλιψη και το άγχος και χαρίζει ευεξία και δύναμη στον οργανισμό.

Το αιθέριο έλαιο της Μέντας έχει αναλγητικές, αντισπασμωδικές, αντιφλεγμονώδεις, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χαλαρώνει τους μύες, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και είναι εξαιρετικό για την για την ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, πιασίματα.

Το αιθέριο έλαιο του Ευκαλύπτου χαλαρώνει το κεντρικό νευρικό σύστημα του οργανισμού ενισχύει την αυτοσυγκέντρωση και ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους στον αυχένα κλπ.

Χρήση: Εφαρμόστε πάνω από τα φρύδια και τους κροτάφους κάνοντας ελαφρές μαλάξεις. Επεκταθείτε στο πίσω μέρος της κεφαλής απλώνοντας την κεραλοιφή στον αυχένα και κάνοντας χαλαρό μασάζ.

Αμυγδαλέλαιο, λεβάντα, ευκάλυπτος, μέντα
Επιστροφή στην κορυφή