Κεραλοιφή για Λειχήνες 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6683
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100707
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Λειχήνες από την εταιρία Disoline Elixirio.
Ένα φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με ευεργετικά έλαια και άριστα επιλεγμένα αιθέρια έλαια, η ισχυρή ιαματική δράση των οποίων αντιμετωπίζει δραστικά, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, τις λειχήνες, συμβάλλοντας παράλληλα στην καταπράυνση του ερεθισμού και στη φυσική αποκατάσταση του δέρματος στην πάσχουσα περιοχή. Είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση.

Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες

Το αιθέριο έλαιο Τεϊόδεντρου θεωρείται το “αντισηπτικό της φύσης” και βοηθά αποτελεσματικά στην θεραπεία μυκήτων, λειχήνων και άλλων δερματικών παθήσεων.

Η Λεβάντα με την πλούσια αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση είναι ιδανική για την καταπολέμηση των λειχήνων, ενώ, καθώς θεωρείται φυσικό καταπραϋντικό του ερεθισμένου και κοκκινισμένου δέρματος, συμβάλλει σημαντικά στην φυσική αποκατάσταση της πάσχουσας περιοχής, χαρίζοντάς στην επιδερμίδα απαλότητα και ελαστικότητα.

Το αιθέριο έλαιο Θυμάρι, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θυμόλη παρουσιάζει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιμυκητιασική δράση. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε τανίνες και φαινόλες, ουσίες οι οποίες του προσδίδουν στυπτικές, καθαριστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τέλος, η αντισηπτική του δράση το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση ελκών πληγών, λειχήνων κλπ, ενώ είναι εξαιρετικό και ως καταπραϋντικό και αποστειρωτικό του δέρματος
Ο Ζαμπουκος χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως μαλακτικό και καταπραϋντικό του ερεθισμένου, πάσχοντος δέρματος.


Τεϊόδεντρο, λεβάντα, αμυγδαλέλαιο, ζαμπούκος, θυμάρι

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή