Κεραλοιφή για μετά το ξύρισμα 40ml Disoline Elixirio

€ 9,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6684
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για μετά το ξύρισμα από την εταιρία Disoline Elixirio Ένα μοναδικό προϊόν, εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυσικά συστατικά, οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των οποίων θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση, μειώνοντας παράλληλα τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες που προκαλεί το ξύρισμα και θα αφήσουν το δέρμα σας βελούδινα απαλό και μαλακό.

Το Μελισσοκέρι και το Μέλι επιδεικνύουν πολύτιμη αντισηπτική, επουλωτική και απαλυντική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και μαλακτικές ιδιότητες του Αγριέλαιου προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και προστασία στην επιδερμίδα.

Η Λεβάντα ανακουφίζει από κοκκινίλες και ερεθισμούς και βοηθά σημαντικά στην φυσική αποκατάσταση της πάσχουσας περιοχής, χαρίζοντάς στην επιδερμίδα απαλότητα και ελαστικότητα.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι με τις πλούσιες αντισηπτικές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, απαλλάσσει το δέρμα από τοξίνες, ρύπους, λιπαρότητα, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην βαθιά της λείανση και απαλότητα της επιδερμίδας.

Το Γιασεμί περιποιείται σε βάθος το δέρμα αυξάνοντας σημαντικά την ελαστικότητά του, ενώ το Κυπαρίσσι και το Γκρέιπφρουτ με τις σημαντικές καθαριστικές τους ιδιότητες ελευθερώνουν τους φραγμένους πόρους, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν σε βάθος, συγκρατώντας με φυσικό τρόπο την υγρασία στην επιδερμίδα.

Μελισσοκέρι, βιολογικό μέλι, αγριέλαιο, γκρειπφρουτ, λεβάντα, λεμόνι, κυπαρίσσι, γιασεμί
Επιστροφή στην κορυφή