Κεραλοιφή για Κρεατοελιές 40ml Disoline Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6682
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100103
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή για Κρεατοελιές από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν, ενισχυμένο με άριστα επιλεγμένα ευεργετικά συστατικά, το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε με φυσικό και ασφαλές τρόπο από τις ενοχλητικές κρεατοελιές.

Το Λάδι Καρύδας, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες A, B, E, αντιοξειδωτικά συστατικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. είναι γνωστό για την πλούσια αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική και ενυδατική του δράση, ενώ η υψηλή του περιεκτικότητά σε λαυρικό οξύ συμβάλλει αποτελεσματικά στην απομάκρυνση σημαδιών, κρεατοελιών κλπ.
Το Αμυγδαλέλαιο, συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες, φροντίζει θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τοπικούς ερεθισμούς και κοκκινίλες

Το Τεϊόδεντρο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του στις αντιικές ουσίες τερπινολένη και άλφα-τερπινένη, της αντισηπτικής και αντιβακτηριακής του δράσης, καθώς και της ιδιότητάς του να ξηραίνει τοπικά το δέρμα στα σημεία ενδιαφέροντος,, είναι μια από τις πλέον χρησιμοποιούμενες θεραπείες για απαλλαγή από κρεατοελιές και θηλώματα.

Τα αιθέρια έλαια του Κυπαρισσιού και της Μέντας με τις πλούσιες αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές και αντιμικροβιακές τους ιδιότητες, αποτελούν σημαντικό καθαριστικό παράγοντα της επιδερμίδας, ενώ το αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου, φαίνεται ότι με συστηματική τοπική χρήση “ξηραίνει” τις προεκβολές στο δέρμα και βοηθά σημαντικά στην εξάλειψη των κρεατοελιών.

Αμυγδαλέλαιο, Τεϊόδεντρο, μέντα, ευκάλυπτος, κυπαρίσσι, λάδι καρύδας
Επιστροφή στην κορυφή