Κεραλοιφή Ματιών για Μαύρους κύκλους 30ml Disoline

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6572
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Γνήσια παραδοσιακή Κεραλοιφή Ματιών για τους μαύρους κύκλους από την εταιρία Disoline Elixirio. Ένα φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με ποικίλα ευεργετικά συστατικά, το οποίο θα αναζωογονήσει συνολικά το δέρμα σας, θα μειώσει άμεσα οιδήματα, σημάδια κούρασης και μαύρους κύκλους από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει την όψη και την υφή της επιδερμίδας σας χαρίζοντάς της λάμψη, ζωντάνια και νεανική εμφάνιση. Μία εξαιρετική επιλογή για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Το μελισσοκέρι, με περισσότερες από 300 ουσίες στη σύστασή του, διαθέτει σημαντικές μαλακτικές, αναπλαστικές, τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ενυδατική του δράση, καθώς έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί την υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα για να παραμένει βαθιά ενυδατωμένη και ελαστική.

Το μέλι έχει την ικανότητα να θεραπεύει, να ανανεώνει και να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, διατηρώντας τη απαλή, φρέσκια και νεανική.

Το αμυγδαλέλαιο θεωρείται ένα από τα θρεπτικότερα έλαια για την περιποίηση του προσώπου. Λόγω της εύκολης απορροφητικότητάς του είναι ιδανικό για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Οι αντιγηραντικές, μαλακτικές και τονωτικές του ιδιότητες συμβάλλουν σημαντικά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων και χαρίζουν στην επιδερμίδα ξεχωριστή φωτεινότητα.

Ο βασιλικός πολτός με την παχιά, κρεμώδη υφή και την πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, λιπίδια και βιταμίνη C σύστασή του, είναι εξαιρετικά θρεπτικός, ιδανικός για την αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει σημαντική καταπραϋντική δράση στο δέρμα και στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στην περιοχή που σας ενδιαφέρει

Συστατικά: μελισσοκέρι βιολογικό μέλι βασιλικός πολτός αμυγδαλέλαιο, λεβάντα
Επιστροφή στην κορυφή