Κηραλοιφή για Αιμορροϊδες 40ml DisoLine Elixirio

€ 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2619
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Barcode 5212012100226
Οι κρέμες με συστατικό το κερί μέλισσας (κεραλοιφές), αποτελούν μία πολύ εξειδικευμένη κατηγορία καλλυντικών με εκπληκτικές ιδιότητες. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως δεν περιέχουν νερό και ως εκ τούτου δεν απαιτείται η προσθήκη χημικών για τη συντήρηση τους.

Το φυσικό κερί μέλισσας δημιουργεί μία προστατευτική μεμβράνη πάνω στην επιδερμίδα, η οποία την προστατεύει αποτελεσματικά απέναντι σε εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες - επιτρέποντας της όμως ταυτόχρονα να "αναπνέει". Διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ενυδάτωση, "κρατώντας" την φυσική υγρασία παγιδευμένη μέσα στην επιδερμίδα.

H κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για τοπική χρήση (πάνω στη περιοχή που παρουσιάζει το πρόβλημα), η κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio έχει τετραπλή δράση. Τερματίζει την αιμορραγία, μειώνει τον πόνο, συρικνώνει τις αιμορροΐδες και αναπλάθει την επιδερμίδα. Η ευεργετική της δράση στηρίζεται στο έλαιο Αβοκάντο το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητες του. Εισχωρεί βαθειά μέσα στους ιστούς, αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνει τον κνησμό των αιμορροΐδων που βρίσκονται σε έξαρση. Η κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio περιέχει ακόμη οργανικό Βαλσαμέλαιο (σπαθόλαδο) το οποίο περιέχει τις ουσίες hypericin και hyperforin, οι οποίες θεωρείται πως έχουν αντιβακτηριακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και φυτικές ταννίνες οι οποίες θεωρούνται ιδιαίτερα ωφέλιμες στις περιπτώσεις δερματικών ερεθισμών και πληγών. Περιέχει ακόμη έλαιο Νυχτολούλουδου το οποίο καταπολεμά τις φλεγμονές, τον κνησμό και έχει ήπιες αναλγητικές ιδιότητες.

Η κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio έχει εμπλουτιστεί με 100% καθαρά πολύτιμα αιθέρια έλαια τα οποία ενισχύουν τη δράση της. Περιέχει αιθέριο έλαιο Χαμομήλι το οποίο είναι καταπραϋντικό, αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες και το οποίο - χάρη στην ενεργή ουσία αζουλίνη - προκαλεί τοπική αναισθησία. Η κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio περιέχει ακόμη αιθέριο έλαιο Κυπαρίσσι το οποίο είναι αιμοστατικό και βοηθά στην συστολή των αγγείων (με αποτέλεσμα να σταματά η αιμορραγία) και αιθέριο έλαιο Λεμόνι το οποίο θεωρείται βακτηριοκτόνο, αντισηπτικό, αναισθητικό, αναλγητικό και αντισπασμωδικό. Όλες οι κεραλοιφές της DisoLine Elixirio περιέχουν αγνό αγριέλαιο η χρήση του οποίου αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και το οποίο παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση (ενισχύοντας έτσι την "άμυνα" της επιδερμίδας έναντι εξωτερικών μολυσματικών παραγόντων).

Η κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio εφαρμόζεται τοπικά πάνω στα σημεία της επιδερμίδας που παρουσιάζουν πρόβλημα. Μειώνει σταδιακά τον πόνο, συρικνώνει τις αιμορροΐδες και αναπλάθει την επιδερμίδα τοπικά.

Ιδανικά συνδυάστε την κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio με το Βάμμα για Αιμορροϊδες το οποίο χάρη στο συνδυασμό 3 ενεργών βοτάνων, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες.

Οι Κεραλοιφές της σειράς DisoLine Elixirio δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά. Παρασκευάζονται από αγνά υλικά, με παραδοσιακές μεθόδους και κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (GMP). Διατηρούνται αναλλοίωτες για 6 μήνες μετά το άνοιγμα τους.

Οι κρέμες με κερί μέλισσας - σε αντίθεση με τις συνηθισμένες φαρμακευτικές κρέμες - απαιτούν ελάχιστη ποσότητα προκειμένου να απελευθερωθούν οι ευεργετικές τους ιδιότητες. Για να χρησιμοποιήσετε τη κηραλοιφή για Αιμορροϊδες DisoLine Elixirio απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα τοπικά στην επιδερμίδα και "δουλέψτε" την με απαλές κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να απλωθεί καλά και να απορροφηθεί ομοιόμορφα. Επαναλάβετε πρωϊ-βράδυ, έχοντας φροντίσει να καθαρίσετε καλά (με νερό και σαπούνι) την περιοχή πριν από την εφαρμογή της κρέμας. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Τα προϊόντα με κερί θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα με διαπιστωμένες αλλεργίες στα προϊόντα μέλισσας (μέλι, βασιλικός πολτός, γύρη κ.ο.κ.).

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή