Hand Cream με μαστίχα και ελαιόλαδο από Dakri

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5183
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200135110024
Κρέμα Χεριών καθημερινής φροντίδας με μαστίχα και ελαιόλαδο από την καλλυντική σειρά περιποίησης Dakri. Με σύνθεση ειδικά μελετημένη για την περιποίηση των άγριων, σκασμένων και ταλαιπωρημένων - εξαιτίας των επιβαρυντικών εξωγενών περιβαλλοντικών παραγόντων - χεριών, πλούσια σε ενυδατικά συστατικά και απαλυντικούς παράγοντες, όπως το μαστιχέλαιο και το λάδι
ελιάς, η κρέμα προσφέρει αποτελεσματική προστασία, η οποία διαρκεί αρκετές ώρες, χαρίζοντας απαλότητα και βελούδινη αίσθηση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών.

Το Μαστιχέλαιο δημιουργώντας ένα αόρατο φιλμ προστασίας στα χέρια σας, βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ζωτικής σημασίας γι’ αυτό υγρασία. Επίσης, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και ενεργοποιεί τον μηχανισμό ανανέωσης και αντικατάστασής τους, με νέα, πιο υγιή. Το ελαιόλαδο μαλακώνει την επιδερμίδα δίνοντάς της απαλή, μεταξένια υφή.

Η κρέμα χεριών Dakri έχει λεπτή, μη λιπαρή υφή. Απλώνεται εύκολα απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Δεν περιέχει Mineral oil, parabens, χρωστικές ουσίες και GMO. Συσκευασία 100ml.

Χρήση: Απλώστε ικανή ποσότητα κρέμας στα χέρια και προχωρήστε σε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.

Η οικογενειακή επιχείρηση Kottatis Natural Mastic Products ιδρύθηκε το 2012 στο μεσαιωνικό οικισμό Πυργί, στο μεγαλύτερο Μαστιχοχώρι της Χίου, στην καρδιά της παραγωγής της μαστίχας!
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας είναι φτιαγμένα από γνήσιο Μαστιχέλαιο Χίου και μαστίχα σε συνδυασμό με αγνές, φυτικές πρώτες ύλες και είναι απαλλαγμένα από χημικά, διοξίνες, πετρελαιοειδή & συντηρητικά.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή