Λάδι μασάζ OlivAloe με Καλέντουλα και βιολογικό ελαιόλαδο

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2063
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 130 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Η εταιρεία Olivealoe διαθέτει ένα καταπληκτικό λάδι για μασάζ με βάση το 100% βιολογικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας στην Ελλάδα, διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα ελαιόλαδου από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες (hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, σε χλωροφύλλη και περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου.

Το Massage Oil της εταιρίας OlivAloe ηρεμεί και μαλακώνει το δέρμα, προσφέροντας μία απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεκούρασης. Ο συνδυασμός οργανικού ελαιόλαδου, καλέντουλας (Calendula Officinalis Extract) και αμυγδαλέλαιου εξασφαλίζει την τέλεια ενυδάτωση της επιδερμίδας.

To Organic Olive Massage δεν ενυδατώνει απλά την επιδερμίδα - την "θρέφει" και την περιποιείται όπως ακριβώς κάνουν τα "πανάκριβα" καλλυντικά που θα βρείτε σε εξειδικευμένες αλυσίδες καλλυντικών. Περιέχει Σογιελαιο το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα "έλαια βάσης" για μασαζ και Ελληνικό ηλίανθο.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσικό Κρητικό Ελαιόλαδο που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες παγκοσμίως (η καλύτερη). Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Harmony Blend Aromatics Massage Oil 59ml by Kamasutra
€ 11,90
Λάδι Massage Coconut Pineapple 59ml - The Naturals by Kamasutra
€ 11,90
Senze Seduction Massage Candle 50ml Clove/Orange/Lavender by Swede
€ 16,90
Λάδι Massage Coconut Pineapple 236ml - The Naturals by Kamasutra
€ 22,90   € 19,53
Hibiscus & Green Tea Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 13,78
Επιστροφή στην κορυφή