Χαλάρωση Έλαιο Μασάζ (Λεβάντα, Ρωμαϊκό Χαμομήλι, Βετιβέρια, Μανταρίνι) 100ml Nature & Body

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2313
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903726
To Relaxing Blend είναι ένα εξειδικευμένο λάδι για μασάζ, το οποίο είναι κατάλληλο για τη χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος. Είναι ιδανικό για την "αποφόρτιση" του σώματος, για όσους νιώθουν ότι βρίσκονται σε κατάσταση "υπερδιέγερσης" αλλά και για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, η αδιάκοπη ενασχόληση με εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις και γενικότερα η ανυπαρξία ποιοτικού ελεύθερου χρόνου, οδηγούν το σώμα και το μυαλό σε μία μόνιμη κατάσταση "υπερδιέγερσης". Η κόπωση που "συγκεντρώνεται" σε καθημερινή βάση συνήθως δεν αντιμετωπίζεται σωστά, με αποτέλεσμα να νιώθει κανείς το σώμα πονεμένο, "βαρύ" και καταπονημένο.

Το Relaxing Blend χαρίζει μοναδική χαλάρωση και ηρεμία. Στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων. Περιέχει Λεβάντα (Lavender) η οποία διώχνει την ένταση, μειώνει το άγχος, απαλύνει τους μυϊκούς πόνους και εναρμονίζει τις αισθήσεις, Ρωμαϊκό Χαμομήλι (Roman Chamomile) το οποίο έχει καταπραυντική, χαλαρωτική και "υπνωτική" δράση, Βετιβέρια (Vetivert) η οποία θεωρείται το αποτελεσματικότερο αιθέριο έλαιο κατά της "χρόνιας κόπωσης" και κατάλληλο για την αϋπνία, τη νευρικότητα και την ένταση και Μανταρίνι το οποίο ανανεώνει και ξεκουράζει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα.

Τα αιθέρια έλαια του Relaxing Blend έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Το Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. To Σταφυλέλαιο (Grapeseed Oil) είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Η Βιταμίνη Ε (Vitamin E) έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα.

Το λάδι Relaxing Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προετοιμάστε το χώρο σας πριν από το μασάζ, χαμηλώνοντας το φωτισμό και μειώνοντας τους θορύβους. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με απαλές μαλάξεις δώστε σε ολόκληρο τον οργανισμό την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί. Σας προτείνουμε να αφήσετε το λάδι να απορροφηθεί πλήρως - αποφύγετε να το ξεπλύνετε με νερό για 3-6 ώρες. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Relaxing Blend τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Relaxing Blend και ως Bath Oil, βάζοντας μικρή ποσότητα μέσα στο νερό της μπανιέρας.

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε καθαρά αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δείτε επίσης

Dark Chocolate 60ml Fruity Love Massage oils 60ml by Swede
€ 10,90
Senze Ecstatic Massage Candle 50ml Jasmine/Ylang-Ylang by Swede
€ 16,90
Massage Candle Sensual Island Blossom by Shunga
€ 26,90
Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga
€ 9,90
Λάδι Massage Tropical Mango 236ml - The Naturals by Kamasutra
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή