Massage Candle Sensual Island Blossom by Shunga

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7481
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Κεριά
Βάρος 170 gr
Προέλευση Canada
Εταιρεία Shunga
Barcode 697309045247
Βιώστε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και έντονου ερωτικού πάθους με τα εμπνευσμένα από την ιαπωνική ερωτική τέχνη, εξαιρετικά κεριά μασάζ της Shunga, τα οποία έχουν έναν διττό σκοπό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιδιαίτερα αρωματικά χώρου, αλλά και ως έλαια μασάζ για τις πολύ προσωπικές στιγμές σας!

Ανάψτε το Massage Candle Island Blossom Sensual και αφήστε το κερί να κάψει για 20 λεπτά. Στο χρονικό αυτό διάστημα ο χώρος σας θα έχει πλημμυρίσει με το μεθυστικό άρωμα των λουλουδιών που φύονται στα μαγικής ομορφιάς εξωτικά νησιά του κόσμου, φέρνοντας την μυρωδάτη άνοιξη στον χώρο σας και παρασύροντας σας σε ένα κορύφωμα σαγήνης και αισθησιασμού. Σβήστε το κερί, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα ευωδιαστό έλαιο, ρίξτε το στην παλάμη σας και απλώστε το με αργές, τρυφερές κινήσεις στην πλάτη του εραστή σας, ή όπου αλλού θέλετε, κάνοντάς του απαλό μασάζ.

Το ζεστό λάδι θα αφήσει το δέρμα του απαλό και μεταξένιο, ενώ το μεθυστικό του άρωμα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη λίμπιντο και προκαλώντας ένα κύμα έντονης σεξουαλικής διέγερσης.

100% φυσικό κερί με βάση τη σόγια. Δεν φράζει τους πόρους. Καίει έως και 40 ώρες. Συσκευασία 170ml.
Επιστροφή στην κορυφή