Dry Body Οil ETHEREAL by Laurus Nobilis

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6469
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Ξηρό λάδι σώματος ETHEREAL από την εταιρία Laurus Nobilis Το εξαιρετικό αυτό προϊόν χαρίζει μακράς διάρκειας, εντατική ενυδάτωση και θρέψη, συμβάλλει στην τόνωση και ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, μαλακώνει τα σκληρά σημεία του δέρματος, όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση, καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς ενώ παράλληλα βοηθά και στην αμεσότερη διείσδυση των συστατικών των προϊόντων περιποίησης, καθιστώντας τα ακόμη πιο αποτελεσματικά. Τέλος, αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα διατηρώντας τη φυσική της λάμψη και ομορφιά.

Εμπλουτισμένο με έναν ξεχωριστό συνδυασμό φυτικών ελαίων για εντατική ενυδάτωση, θρέψη και προστασία και μοναδικών αιθέριων ελαίων, τα οποία ηρεμούν, καταπραΰνουν και αρωματίζουν υπέροχα το δέρμα, το ETHEREAL έχει ελαφριά μεταξένια, μη λιπαρή υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα προσφέροντάς σας μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Το Ελαιόλαδο και το Ηλιέλαιο, εξαιρετικά πλούσια σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, είναι ιδιαίτερα θρεπτικά, μαλακτικά και προστατευτικά έλαια. Αποτρέπουν τη ξηρότητα του δέρματος και το σχηματισμό των ρυτίδων, ενώ απορροφούνται εύκολα.

Το έλαιο Καρύδας συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος και στην αποκατάσταση των προστατευτικών του λειτουργιών, προφυλάσσοντας από την ξηρότητα και τις ρωγμές.
Το Βαλσαμέλαιο, γνωστό από την αρχαιότητα, ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι Σπαρτιάτες στρατιώτες για την περιποίηση των πληγών τους από τη μάχη, είναι συστατικό πλούσιο σε βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β6, D, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία και θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για την αντιμετώπιση ερεθισμών, φλεγμονών, εκδορών και πολλών ασθενειών του δέρματος.

Το Αμυγδαλέλαιο, πλούσια πηγή βιταμινών Ε, Κ, καθώς και ελινολεϊκού και ολεϊκού οξέως έχει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ θεωρείται εξαιρετικό μαλακτικό για το δέρμα, ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και των τοπικών ερεθισμών
Η Βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική, αναγεννητική και ενυδατική δράση. Προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες που προέρχονται από τις ελεύθερες ρίζες, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, και επαναφέρει την υγρασία και την φρεσκάδα.

Το βασικό «ταλέντο» της Φυτικής Γλυκερίνης είναι η ιδιότητά της να διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμένει βαθιά ενυδατωμένη, χωρίς σημάδια ξηρότητας, κυρίως τον χειμώνα. Επιπλέον συμβάλλει στη δημιουργία ενός απαλού, νεανικού χωρίς ρυτίδες δέρματος.
Η Λεβάντα διαθέτει σημαντική αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική, αντιτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και θεωρείται κατάλληλη για τη διατήρηση της συνολικής υγείας του δέρματος.

Ο Ελίχρυσος ή φυτό της αιώνιας νεότητας επιδεικνύει σημαντική επουλωτική, κυταρρο-αναπλαστική και αναζωογονητική δράση, επαναφέροντας το δέρμα σε πιο υγιή κατάσταση και καθυστερώντας τη γήρανση.

Χρησιμοποιείστε καθημερινά, μετά το ντους σε ελαφρώς νωπό δέρμα.
Μπορείτε να ντυθείτε απευθείας, καθώς δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο σώμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Συστατικά: Ελαιόλαδο, βαλσαμέλαιο, αμυγδαλέλαιο, ηλιέλαιο, λάδι καρύδας, βιταμίνη Ε, γλυκερίνη, αιθέριο έλαιο λεβάντας και ελίχρυσου.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή