Body Butter με γάλα γαϊδάρας & Aloe Vera by Venus Secrets Organics 280ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5162
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 280 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Barcode 5200391006017
Το Body Butter της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, βιολογικό ελαιόλαδο και οργανική αλόη είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας του σώματος, το οποίο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος, αφήνοντάς το απαλό και αναζωογονημένο.

Παραδοσιακά γνωστό για τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά και τις εξαιρετικές ιδιότητές του, το γάλα γαϊδούρας είναι ένας φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης, σύσφιξης, αναζωογόνησης και αναγέννησης του δέρματος. Θεωρείται ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων, ξηροδερμίας, εκζεμάτων, ενώ είναι πολύτιμος σύμμαχος στη μάχη εναντίον των ρυτίδων. Η “θαυματουργή” αλόη, το θεραπευτικό φυτό με τις πάμπολλες ευεργετικές ιδιότητες, πλούσια πηγή βιταμινών, μέταλλων και αμινοξέων, προσφέρει μοναδική καταπραϋντική και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό ελαιόλαδο, το έλαιο αργκάν και η πανθενόλη παρέχουν ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία, θρέφουν και ενυδατώνουν. το δέρμα, συμβάλλοντας παράλληλα στην ομαλή κυτταρική του ανανέωση.

Το εξαιρετικό αυτό βούτυρο σώματος απορροφάται εύκολα, χωρίς ίχνη λιπαρότητας και αφήνει ακόμα και την πιο ξηρή και απαιτητική επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη. Είναι φιλικό προς το δέρμα καθώς δεν περιέχει paraben και αλλεργιογόνα. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο.

Χρήση: H φροντίδα με προϊόντα από γάλα γαϊδούρας είναι ιδανική για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα. Εφαρμόστε όσο συχνά χρειάζεται σε όλο το σώμα σας.

Δείτε επίσης

Σετ κατά της κυτταρίτιδας Sapon Skin Care
€ 14,70
Scrub Κυτταρίτιδας 200ml OlivAloe
€ 17,00   € 14,90
Shape your Body anti-cellulite sorbet Scrub 150ml Aloe Colors
€ 9,50
XXL Busty Booster Cream 100ml by Hot Austria
€ 38,50
Επιστροφή στην κορυφή