Just Natural Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors

€ 8,90 € 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8601
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608469
Αλλάξτε τη διάθεσή σας και την ατμόσφαιρα στον χώρο σας με τη νέα πρόταση αρωματισμού χώρου Home & Linen spray Just Natural της Aloe + Colors, για άμεσο και έντονο αποτέλεσμα. Ψεκάστε από απόσταση 30cm σε κουρτίνες, ντουλάπες, υφάσματα, αλλά και στον χώρο που επιθυμείτε για να απολαύσετε άμεσα, τα μεθυστικά αρώματα της Aloe + Colors.

Εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, αντιοξειδωτικά και πολύτιμες βιταμίνες, το Home & Linen spray Just Natural θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητα και την χρηστικότητά του. Επιπλέον το φυσικό, αναζωογονητικό άρωμά του θα σάς ταξιδέψει σε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές και θα σάς χαρίσει μια ευδιάκριτη αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης, δημιουργώντας την ιδανική φιλική ατμόσφαιρα για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σημείωση: Το προϊόν δε λεκιάζει, αλλά αν το ύφασμα είναι ευαίσθητο, δοκιμάστε το πριν τη χρήση

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors. Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.
Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.

Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

Ginger Ale Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Sandal Soap Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Rose Musk (Μόσχος Ρόδου) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Home and Linen Spray Salt & Pepper Aloha in Denim 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Woody Amber Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή