Body Cream Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors

€ 7,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8647
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Aloe Colors
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006608551
Το καλοκαίρι είναι εδώ! Υποδεχτείτε το με τα υπέροχα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης με άρωμα καρύδα-monoi της Aloe+Colors σε μία μοναδική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Salt and Pepper, η οποία τα “έντυσε” μοναδικά δημιουργώντας την Aloha in Denim, την ξεχωριστή σειρά που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή τσάντα.

Στο πάντα ανανεωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε τώρα να αγοράσετε εύκολα, γρήγορα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς όλα τα προϊόντα της νέας καλοκαιρινής σειράς Aloha in Denim για να έχετε το #1 καλοκαιρινό άρωμα σε κάθε αγαπημένο σας προϊόν! Ετοιμαστείτε να τα λατρέψετε… Say Aloha! Smell Coco!

Στη σειρά περιλαμβάνονται: Shimmering Dry Oil (ξηρό λάδι), Body Cream (κρέμα σώματος), Face Water (ενυδατικό νερό προσώπου), Hair and Body Mist (αρωματικό για τα μαλλιά και το σώμα), Shower Gel (αφρόλουτρο) & Home and Linen Spray (αρωματικό χώρου και υφασμάτων).

Ενυδατική κρέμα σώματος Aloha in Denim Body Cream με υπέροχη καλοκαιρινή μυρωδιά καρύδας και monoi από την εταιρία Aloe+Colors.
Η ευεργετική της σύνθεση, εμπλουτισμένη με υψηλό ποσοστό οργανικής αλόης, υαλουρονικό οξύ, βιολογικό έλαιο ελιάς, βούτυρο καριτέ, έλαιο καρύδας, βιταμίνες και εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας, ενυδατώνει σε βάθος και απαλύνει τους δερματικούς ερεθισμούς που οφείλονται στην εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Διατηρεί το φυσικό μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το μεθυστικό της άρωμα θα σας ταξιδέψει στα αγαπημένα καλοκαίρια της ζωής σας.
Κατάλληλο για καθημερινή χρήση για όλη την οικογένεια.


Η “θεραπευτική” αλόη, πλούσια πηγή βιταμινών, μέταλλων και αμινοξέων, προσφέρει μοναδική καταπραϋντική και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα. Το ελαιόλαδο διατηρεί την επιδερμίδα λεία, απαλή και ενυδατωμένη, χάρη στα πολύτιμα λιπαρά οξέα της σύστασής του που δρουν υγροσκοπικά εμποδίζοντας την απώλεια νερού.
Το έλαιο καρύδας καταπραΰνει το φλεγμονώδες δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση.

Το βούτυρο καριτέ χάρη στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητά του σε τοκοφερόλες και αντιοξειδωτικά έχει πλούσια ενυδατική και μαλακτική δράση. Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που μπορεί να εμφανιστούν από τις υπεριώδεις ακτίνες. Το χαμομήλι είναι γνωστό για την καταπραϋντική του δράση στο φλεγμένων ή ερεθισμένο δέρμα. Η καλέντουλα, πλούσια σε καροτενοειδή, φλαβονοειδή, σαπωνίνες και λιπαρά οξέα, έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και σημαντική ενυδατική και μαλακτική δράση,

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος στο δέρμα σας, συνδυάστε την κρέμα σώματος, Aloha in Denim Body Cream με το αντίστοιχο Hair and Body Mist, το Shimmering Dry Oil και το Shower Gel της σειράς.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή