Bema Breast Plus Intensive by Bioleon

€ 49,90 € 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6251
Είδος Περιποίηση Σώματος
Προέλευση Italy
Barcode 8010047114310
Εταιρεία Bema
Αποκτήστε και πάλι το καλλίγραμμο, στητό μπούστο της νεότητάς σας, το αιώνιο σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας, με το εξαιρετικό Bema Breast Plus Intensive το νέο πρωτοποριακό προϊόν της Βioleon που τώρα μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και γρήγορα στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities.

Το σετ κρέμας και ορού Breast Plus Intensive, εμπλουτισμένα με πλούσια φυτικά συστατικά και ένα εξαιρετικό μείγμα οργανικών λαδιών, θα βοηθήσει το στήθος σας μακροπρόθεσμα να ανορθωθεί και να γεμίσει, ενώ σε συνδυασμό με τη μάσκα στήθους, η οποία ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και συσφίγγει το δέρμα, θα χαρίσουν και πάλι το μπούστο σας το σφρίγος, την ελαστικότητα και την τόνωση που είχε στο απόγειο της δόξας του.

Ελεγμένο και πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο της Ferrara, το Breast Plus Intensive επιτυγχάνει, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών, αύξηση του όγκου κατά 77,98% και ανόρθωση κατά 49,22%.
Μία πολύτιμη θεραπεία τριάντα λεπτών την εβδομάδα, για 4 συνολικά εβδομάδες με πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα

To pisum sativum (μπιζέλι), ενεργοποιώντας τη δράση της ελαστίνης και του κολλαγόνου, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος αναδομεί τους ιστούς και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επίσης, η σημαντική ποσότητα σακχάρων του αυξάνουν την ενυδάτωση του δέρματος, μειώνοντας την απώλεια νερού, ενώ η πλούσια σε ιχνοστοιχεία σύστασή του, ενισχύει το χρώμα και τη λάμψη της επιδερμίδας.
Το Panax Ginseng, πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, οργανικά οξέα, βιταμίνη C και ginsenosides είναι ένα άριστο αντιοξειδωτικό, το οποίο αποτρέπει τη δημιουργία ραγάδων. Η βιταμίνη Ε επιδεικνύει ισχυρή δράση κατά των ελεύθερων ριζών και της γήρανσης του δέρματος, ενώ συμβάλλει και στη διαδικασία αναζωογόνησης του συνδετικού ιστού.

Το Δενδρολίβανο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την τόνωση του δέρματος.
Η Αμαμελίδα, πλούσια σε φλαβονοειδή και πηκτίνες, τονώνει και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.
Το Φασκόμηλο περιέχει φυτοοιστρογόνα, τα οποία αναζωογονούν το στήθος, τονώνουν τον ατροφικό αδένα, βελτιώνουν τις λειτουργίες της επιδερμίδας και συσφίγγουν τον δερματικό ιστό.

Το Σογιέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λεκιθίνη, έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Το Ελαιόλαδο και το λάδι Ρυζιού, διαθέτουν ενυδατικές, μαλακτικές και ρυθμιστικές της λιπαρότητας ιδιότητες.
Το Αμυγδαλέλαιο και το βούτυρο Illipe, με υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό, λινολεϊκό, παλμιτικό, στεατικό και αραχιδονικό οξύ, παρέχουν ελαστικότητα και βαθιά ενυδάτωση.

Στη συσκευασία θα βρείτε:1 σωληνάριο κρέμας των 50ml, 4 αμπούλες ορού των 5ml, 8 σακουλάκια μάσκας των 20g, 1 μεζούρα (30ml), 1 σπάτουλα, 1 φυλλάδιο οδηγιών.

Οδηγίες Χρήσης : Για μία ολοκληρωμένη αγωγή, χρησιμοποιήστε το προϊόν μία φορά την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Στη συνέχεια συνεχίστε ανά εβδομάδα για όσο χρειαστεί ώστε να λάβετε το maximum του αποτελέσματος, (περίπου 16 εβδομάδες). Κατόπιν χρησιμοποιήστε κάθε 15-20 μέρες για συντήρηση.

Δείτε επίσης

Rigenoma Αντισηπτικό Spray 20ml by Erbagil
€ 16,90   € 15,20
Dermactol Intensive Hand care 75ml by STH
€ 12,90   € 9,90
Ορός – Λάδι νυχιών 10ml by Disoline Elixirio
€ 9,90
Λάδι Σώματος Vanilla & Almond 100ml by Apiarium
€ 15,00
Επιστροφή στην κορυφή